Completează formularul de aici pentru a solicita amânarea ratelor în condițiile OUG 37.

Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD PUNE LA DISPOZIȚIA CLIENȚILOR SMALL BUSINESS O METODĂ DE SUBSCRIERE LA DISTANȚĂ LA SERVICII DE ONLINE BANKING ȘI PACHETE DE CONT CURENT

07 May 2020

În contextul actual, caracterizat de respectarea recomandărilor referitoare la distanțarea socială, BRD a implementat un proces de subscriere la distanță pentru clienții săi Persoane Fizice Autorizate, Profesii Liberale sau care dețin un business cu cifra de afaceri de până la 1 milion de euro. Aceștia pot subscrie pentru servicii de online banking, pachete de cont curent sau pot solicita extrase de cont curent care să ajungă pe email.

Clienții beneficiază de această modalitate simplificată fără să se deplaseze la bancă, prin completarea unui formular online, pe site-ul băncii, accesibil la https://www.brd.ro/aplica-online-pj urmând să fie contactați în cel mai scurt timp posibil.

Subscrierea acestor produse și servicii se va putea face la distanță și după încetarea stării de urgență, în condițiile în care clienții dețin o semnătură electronică bazată pe un certificat calificat.

Cei care nu sunt deja clienți BRD și doresc să aibă acces la aceste servicii vor urma procesul obișnuit de deschidere a relației bancare, în agențiile BRD.

 

Notă: Dacă nu se menționeză altfel, toate variațiile sunt în comparație cu primul trimestru al anului 2019 (pentru elementele aferente contului de profit și pierdere) sau finalul lunii martie 2019 (pentru elementele de bilanț)
BRD - Groupe Société Générale operează o reţea de 640 de unități. BRD ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor, cu aproximativ 2,43 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 30,000 POS și aproape 1,500 ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii martie 2020, de 57,02 mld RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 149.000 de angajaţi în 67 de ţări şi peste 31 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:

    • Retail banking în Franţa
    • Retail banking internaţional, Asigurări şi Servicii financiare pentru companii
    • Global Banking şi Soluţii pentru Investitori.

 

Articole asemănătoare

BRD ACORDĂ UN CREDIT DE 24 MILIOANE DE LEI PENTRU FINANȚAREA INVESTIȚIILOR COMPANIEI SAVINI DUE

  BRD Groupe Société Générale și compania Savini Due din Sebeș au semnat un contract de cred...

află detalii

BRD: FINANȚĂRI ÎN VALOARE DE 1,38 MILIARDE LEI PENTRU COMPANII, PRIN PROGRAMUL ”IMM INVEST”

  BRD Groupe Société Générale participă la Programul Guvernului României pentru mediul antre...

află detalii