Actualizează-ți de acasă datele cu caracter personal în doar câteva minute.

Formular de căutare

Asigurări agricole

Costuri avantajoase

prin intermediul parteneriatelor încheiate de către bancă

Economie de timp

prin plata automată a primelor de asigurare, fără a fi necesară deplasarea la bancă

Servicii personalizate

asigurarea agricolă este modulară și adaptabilă nevoilor

Cum funcționează

Asigurare agricolă completă împotriva riscurilor generate de calamități naturale ce reduce cheltuielile generate de producerea unui eveniment nefericit.

Asigurare agricolă este soluția ideală pentru afacerea dumneavoastră dacă contractați un credit agricol de la BRD și doriți să încheiați prin intermediul băncii o poliță de asigurare a culturilor/ animalelor în condiții avantajoase.

Știm că o afacere în domeniul agricol are nevoie de sprijin pentru a se dezvolta. De aceea venim în ajutor cu o soluție financiară complexă (credite, leasing și asigurări) prin care beneficiezi de oferte în condiții preferențiale – programul “Pachetul Agri”.
 

Alegeți tipul de asigurare agricolă potrivită activității desfășurate:

- Pentru culturi (culturile de câmp, rodul pomilor fructiferi, rodul viilor) - sunt acoperite următoarele riscuri: grindină, incendiu (din orice cauză), furtună/ uragan, ploaie torenţială, prăbuşire sau alunecare de teren cultivat, îngheţ târziu de primăvară şi îngheţ timpuriu de toamnă. 
- Pentru animale, pești și păsări - primiți despăgubiri băneşti pentru cazurile de moarte a animalelor datorată bolilor de orice fel (cu excepţia celor reglementate prin lege) şi accidentelor, inclusiv calamităţi naturale.

Pentru a afla mai multe detalii contacteaza-necredite.agro@brd.ro 

Întrebări frecvente

Pot încheia la bancă polița de asigurare agricolă?
La bancă se completează chestionarul dedicat încheierii poliței de asigurare, urmând ca un reprezentant al asiguratorului să se deplaseze pentru a completa polița împreună.