Formular de căutare

Venim în ajutorul tău cu sfaturi practice pentru a cumpăra produsele și serviciile pe care ți le dorești.

Alege ce te interesează și vezi recomandările specialiștilor.

Înainte să alegi orice destinație la cea mai bună ofertă, este bine să îți definitivezi anumite detalii cheie. Așa că înainte de a trece la pașii alegerii concediului, trecem în revistă: bugetul, nevoile pe care vrei să ți le satisfaci, timpul, cei care te însoțesc, nivelul tău de energie și review-urile legate de zona respectivă. Iar dacă ții cont și de ofertele last minute, care par că întotdeauna te prind pe nepregătite, atunci alegerea devine cu atât mai dificilă. Un singur lucru este clar - cu Cardul de Credit BRD ai până la 6 rate* fără dobândă oriunde în lume, deci poți merge mai departe cu alegerea concediului perfect.

Că tot vorbim de rate, poți transforma cumpărăturile în rate egale direct la POS-ul comerciantului (dacă opțiunea de rate este disponibilă la terminal), prin selectarea numărului de rate dorit, prin MyBRD SMS sau printr-un telefon la MyBRD Contact: 021 302 6161, sau *22622, după efectuarea tranzacției.

Dacă vrei să îți începi vara cu dreptul, aplică astăzi online pentru Cardul de Credit BRD.

Alege Cardul de Credit Gold și te vei bucura de Concierge, asigurare de călătorie și reduceri la toți comercianții incluși în programul Mastercard.


CUM SĂ FACI ALEGEREA POTRIVITĂ

După ce ți-ai clarificat ce îți dorești de la următorul sejur, e timpul să faci cea mai potrivită alegere. Cum ajungi la ea?

Chiar dacă ești setat doar pe anumite destinații, fii deschis și la alte sugestii. S-ar putea să fii uimit de ofertele disponibile pentru destinații unde nu se duc chiar toți turiștii. Poți descoperi locuri pe care alții le-au refuzat din comoditate.
Când găsești ceva care să-ți placă și ai și banii necesari, e păcat să pierzi oportunitatea. Foarte mulți turiști pierd oferte și experiențe unice pentru că au stat câteva săptămâni până să se decidă.
card
Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


BRD

Regulament campanie de refinanțare

Mecanismul de funcționare a planurilor de rate fără dobândă 

*Ofertă valabilă pentru cumpărături de minimum 200 de lei, la comercianți sau online, din țară sau străinatăte. 

Pentru refinanțare oferta standard este de 36 de rate cu dobândă 16,9% p.a. Oferta promoțională disponibilă până la 31.12.2022.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Standard, în valoare de 5.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,82%, comision administrare card: 50 lei/an, valoarea totală plătibilă: 10.403,56 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Gold, în valoare de 20.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,43% comision administrare card: 150 lei/an, valoarea totală plătibilă: 41.414,17 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Atât lista comercianților parteneri, cât și valorile discounturilor pot suferi modificări.

Ghidul comisioanelor pentru persoane fizice