Search form

Înapoi la Newsroom

BRD DONEAZĂ 2 MILIOANE DE LEI PENTRU A SUSȚINE SECTORUL MEDICAL ȘI ECOSISTEMUL CULTURAL INDEPENDENT

19 Mar 2020

Ca parte a efortului comun împotriva efectelor negative generate de pandemia COVID-19, BRD – Groupe Société Générale continuă acțiunile de sprijin, prin donarea sumei de 1,7 milioane lei pentru sectorul medical și a sumei de 300.000 de lei pentru sectorul cultural independent.

BRD donează 1,7 milioane lei Asociației pentru Relații Comunitare și rețelei naționale de Fundații Comunitare pentru a asigura spitalelor echipamente de protecție medicală, teste Covid-19, dezinfectanți și aparatură medicală. Asociația pentru Relații Comunitare și rețeaua de Fundații Comunitare din România sunt parteneri de tradiție ai băncii, implicați în cadrul programului de voluntariat BRD Ziua V, derulat împreună cu angajații băncii.

De asemenea, suporter strategic constant al domeniului cultural, BRD asigură suma de 300.000 de lei, și împreună cu Fundația9, își propune să susțină în perioada următoare sectorul cultural independent. Concret, Fundația9 va oferi în următoarele luni granturi pentru producții culturale și un spațiu virtual în care se pot organiza activități cultural – artistice, pentru a rămâne în legătură cu publicul. Totodată, Fundația9 este în legătură cu alte fundații și finanțatori, pentru a crea o rețea de solidaritate pentru artiști și spații culturale.

“Deschidem această inițiativă și către alți finanțatori din România, pentru a construi o rețea de solidaritate și pentru a identifica împreună soluții în vederea susținerii acestor două sectoare. Orice implicare contează în aceste momente”, a declarat François Bloch, Director General BRD – Groupe Société Générale.

 

Related articles:

BRD GROUP RESULTS FOR H1 2021

STRONG COMMERCIAL ACTIVITY AND EXCELLENT FINANCIAL PERFORMANCE The main commercial trends and fin...

read more

BRD GROUP RESULTS FOR Q1 2021: ACTIVELY FINANCING THE ROMANIAN ECONOMIC RECOVERY AND SUSTAINABILITY TRANSITIONS

The main commercial trends and financial indicators of BRD Groupe Société Générale at March 31, 2021...

read more

BRD GROUP RESULTS FOR 2020: SOLID BUSINESS MODEL, RESILIENT FINANCIAL PERFORMANCE

The main commercial trends and financial indicators of BRD Groupe Société Générale at December 31, 2...

read more