Search form

Înapoi la Newsroom

Începând cu data de 01.10.2022, BRD – Groupe Societe Generale va înceta activitatea de marketing a fondurilor de pensii

01 Oct 2022

Începând cu data de 01.10.2022, BRD – Groupe Societe Generale va înceta activitatea de marketing a fondurilor de pensii pentru Fondul de Pensii Facultative BRD MEDIO (Pilonul 3) și Fondul de Pensii Administrat Privat BRD (Pilonul 2), fonduri administrate de către BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private SA. 

Astfel, începând cu această dată, BRD nu le va mai prezenta clienților aspecte relevante ale fondurilor de pensii și nici nu va mai încheia contracte de aderare la fondurile de pensii.

Aderările încheiate până la această dată, prin intermediul BRD, nu sunt impactate, iar plățile către fonduri de pensii setate prin mandate de direct debit acordate BRD, în calitate de prestator de servicii de plată, urmează să aibă loc că și până acum.

Pentru informații suplimentare cu privire la oricare dintre cele două fonduri de pensii, te rugăm să te adresezi către BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private SA, folosind urmatoatele date de contact:

Telefon: 021.408.29.39
E-mail: client.brdpensii@brd.ro
Website: https://www.brdpensii.ro
 

 

 

Related articles:

BRD GRANTS A RON 24 M LOAN TO FINANCE SAVINI DUE INVESTMENTS

BRD Groupe Societe Generale and the Sebeș based Savini Due signed a credit agreement worth RON 24 mi...

read more

Impact of GEO 78 / 2019 on the cancellation of split VAT payment system on special accounts for split VAT payment open with BRD

In attention of companies (“clients”) with VAT split accounts On February 1, 2020, the provisions...

read more