Formular de căutare

Asigurarea de sănătate My MedCare


Asigurarea My MedCare cuprinde tot ce ai nevoie, de la investigaţii medicale (imagistică şi laborator), tratamente şi proceduri medicale pentru cele mai frecvente afecţiuni, până la servicii de prevenţie.

 

Libertate

ai libertatea deplină de a alege medicul preferat de la orice clinică sau spital, din sistemul public sau privat din România sau din orice altă ţară din Uniunea Europeană

Flexibilitate

poţi să ai grijă de cei dragi din familie, incluzându-i în asigurarea ta, de la început sau oricând pe parcursul contractului

Deductibilitate

poţi beneficia de avantaje fiscale, asigurarea de sănătate fiind o cheltuială deductibilă, în limitele prevăzute de lege

My MedShare

pentru că ştim cu toţii cât este de important să dăruim, acum poţi oferi GRATUIT o consultaţie cui vrei tu

MyMedCare.ro

odată cu activarea asigurării My MedCare, ai acces la toate informaţiile despre asigurarea ta, oricând ai nevoie

021.9195*

linie dedicată de Call Center pentru informaţii despre asigurarea ta

 

*tarif normal pentru liniile de telefonie din România

 

Dacă vrei ca sănătatea ta şi a celor dragi să fie pe mâini bune, dacă vrei să ai libertatea de a alege medicii şi clinicile în care ai încredere, dacă vrei să faci investigaţiile necesare şi să beneficiezi de tratamente adecvate, fără să pierzi timp.

Asigurarea My MedCare este furnizată de BRD Asigurări de Viaţă şi distribuită de BRD Groupe Société Générale SA în calitate de agent subordonat cu Cod Unic de Identificare ASF: RAJ 58375.

Cum funcţionează

Ce se întâmplă după ce am cumpărat asigurarea My MedCare?

- Poţi verifica oricând detaliile contractului de asigurare (beneficii, consum disponibil, valabilitatea contractului etc.) sunându-ne la 021.9195* sau direct, accesând pagina dedicată asigurării tale private de sănătate mymedcare.ro.
- Alege medicul preferat şi reţeaua medicală unde vrei să te faci bine. Nu uita că ai libertate totală să decizi!
- Asigură-te că în cazul unei spitalizări şi/sau intervenţii chirurgicale, ai trimis o solicitare de pre-autorizare către BRD Asigurări de Viaţă pentru a verifica detaliile acoperirii în cazul afecţiunii tale. Nu este necesară verificarea în cazuri de urgente medicale.
- Pregăteşte toate documentele medicale şi de plată şi trimite-le către BRD Asigurări de Viaţă, completând în acelasi timp Cererea de despăgubire.
- Nu uita să ne dai datele contului bancar unde îţi vom rambursa banii, conform contractului de asigurare.
- Bucură-te de sănătatea ta şi a celor dragi mergând o dată pe an la un control medical de prevenţie!

 

Află mai mai multe informaţii pe http://www.mymedcare.ro