Actualizează-ți de acasă datele cu caracter personal în doar câteva minute.

Formular de căutare

Responsabili impreuna

RESPONSABILI ÎMPREUNĂ

"Suntem într-un moment în care trebuie să demonstrăm responsabilitate și solidaritate, dar și curaj și încredere. Va fi nevoie de multă energie și de resurse pentru a reconstrui, pentru a gândi din nou planuri de viitor" François Bloch – Director General

Responsabili și solidari împreună!

I. Alături de clienții noștri

Astăzi, mai mult ca oricând, suntem alături de clienții noștri. Astăzi, cu responsabilitate, venim în întâmpinarea nevoii lor de a fi în siguranță, rezolvând prompt toate solicitările lor. Ne adaptăm la situații speciale, găsim soluții pentru cei care au nevoie de serviciile noastre.

Detalii aici.

II. Oamenii din BRD

Echipele noastre arată că responsabilitatea şi solidaritatea sunt atitudinile care ne unesc şi ne mobilizează. Oamenii din BRD sunt cei care fac lucrurile să se întâmple, pentru că sunt #ResponsabiliÎmpreună.

Detalii aici.

III. Comunități

Suntem mai mult ca oricând alături de comunitățile pe care le sprijinim în mod obișnuit și care, în aceste momente de maximă vulnerabilitate socială, își arată potențialul și fac diferența. Suntem mândri de partnerii noștri, de munca imensă pe care o fac, de creativitatea de care dau dovadă şi de spritul de solidaritate demonstrat în această perioadă.

Detalii aici.