Completează formularul de aici pentru a solicita amânarea ratelor în condițiile OUG 37.

Formular de căutare

Restartam impreuna

VIITORUL ABIA ÎNCEPE

Restartăm împreună!

Reconstrucția economiei devine prioritatea nr.1, păstrând în prim plan sănătatea oamenilor. De aceea, reconstrucția fiecăruia dintre noi este fundamentul de la care repornim. Cu toții avem nevoie de un restart după această perioadă, deși, în ianuarie, credeam că anul 2020 va fi, probabil, cel mai bun pentru mulți dintre noi. Și avem nevoie de solidaritate pentru a trece prin procesul de recâștigare a încrederii în viitor.

BRD nu s-a oprit niciodată, de fapt; am continuat să mergem înainte. Pentru că suntem o organizație stabilă, puternică, un jucător-cheie pentru industrie și pentru economia țării, iar clienții se bazează pe noi. Nu ne-am oprit niciodată pentru că echipa noastră este o forță și a demonstrat acest lucru încă și încă o dată în aceste ultime săptămâni.

Această dinamică trebuie să continue, iar BRD rămâne alături de clienți, parteneri și de comunitate și de acum încolo, ca să restartăm împreună activitatea și economia țării. Pentru că viitorul este despre “împreună”, mai mult ca oricând. Energia bună a lui „împreună” ne va da puterea și curajul să mergem înainte.