Actualizează-ți de acasă datele cu caracter personal în doar câteva minute.

Formular de căutare

Descoperă testimonialele

Restartăm împreună

Restartăm
împreună

Viitorul

E al celor care au pus pauză, nu punct.

Viitorul e al celor care au răbdare. Dar e și al celor care nu stau deloc, nici când stau acasă.

Viitorul e al celor care știu că va fi mai altfel și abia așteaptă să se reapuce de treabă.

Viitorul

E al celor care merg înainte, chiar dacă nu știu ce va urma.

Viitorul e al celor care cred ca lumea poate fi un loc mai bun, începând de acum.

Restartăm împreună
Tu ești viitorul

ȘERBAN DÂMBOVICEANU

PARTENER CORCOVA ROY & DÂMBOVICEANU

Noi nu putem să ne întrerupem activitatea complet, via nu poate să ne aștepte 2-3 luni. Lucrările în vie trebuie să continue. Vinul trebuie îmbuteliat, trebuie să facem spațiu pentru noua recoltă care va veni în toamnă, așadar, e important să găsim modalitatea de a funcționa.

MIHAI MARCU

CEO & PREȘEDINTE MEDLIFE Groupe

“Anul 2020 a început altfel de cum eram cu toții obișnuiți, dar cu toate acestea, în ciuda schimbărilor care au urmat, măsurilor și restricțiilor necesare care se impuneau, ne-am mobilizat forțele și ne-am adaptat noilor condiții de pandemie COVID-19. Am fost printre primele companii din România care au implementat foarte rapid un sistem amplu de măsuri de prevenție medicală și triaj pentru a ține în siguranță personalul medical și pacienții. Am deschis laboratoare RT PCR de testare a virusului SARS-CoV-2.”

LOREDANA COTOC

Profesor Paradis International College

“Paradis International College este o școală creativ-inovativă în care cresc viitorii lideri ai lumii. În Paradis copiii învață că un lider adevărat caută mereu soluții, este empatic și conectat cu tot ce se întâmplă în jur. Parteneriatul cu BRD le permite copiilor să descopere într-o manieră jucăușă și interactivă informații despre aspectele financiare din viața lor, informații pe care, în mod obișnuit le-ar fi aflat mult mai târziu.”

PIERSANTE SAVINI

FONDATOR SAVINI DUE

“BRD a fost prima instituție bancară care a decis să mă finanțeze atunci când am înființat compania. A fost o mândrie profesională și personală pentru mine să știu că cineva crede în proiectul meu. Nu știu dacă BRD a crezut chiar de la început că proiectul va deveni atât de mare, dar am realizat că această bancă va rămâne aproape de compania mea pe viitor.”