Actualizează-ți de acasă datele cu caracter personal în doar câteva minute.

Formular de căutare

Societe Generale European Business Services

Sa facem cunostinta!
Societe Generale European Business Services (SG EBS)  este o filiala a Grupului Société Générale din Romania si functioneaza ca un centru de servicii partajate, furnizand servicii financiare, de contabilitate si de resurse umane pentru entitatile Société Générale situate in intreaga Europa.
Infiintata in 2011, SG EBS este o companie care a crescut rapid, extinzandu-si treptat domeniul de activitate la alte activitati, atat in domeniul financiar cat si in cel de resurse umane.

Ce poti face la SG EBS
In compania noastra vei lucra intr-un mediu multinational, oferind cel mai bun suport in ceea ce priveste Finantele & Resursele Umane, pentru colegii nostri din diferite tari.  

Echipa noastra
Suntem o echipa tanara si profesionista, care ofera o gama larga de servicii, concentrandu-se in acelasi timp in permanenta pe optimizare si eficienta.
 
La SG EBS ne-am angajat sa oferim cele mai bune conditii necesare pentru dezvoltarea colegilor nostri deoarece credem ca participarea noastra la cresterea Grupului poate fi doar rodul unui efort colectiv, ca echipa.
 
Pe de alta parte, punem in valoare fiecare coleg, prin implementarea unei politici ce motiveaza pentru dezvoltarea si recompensarea acestuia.   Ca angajat al SG EBS vei avea oportunitatea de a lucra intr-un mediu profesional pentru a-ti dezvolta abilitatile si a castiga o experienta profesionala valoroasa.
 
Ai un loc in echipa noastra....
... daca esti un tanar profesionist ambitios care vrea sa-si dezvolte abilitatile si cunostintele; care poate lucra intr-un mediu international si demonstreaza concentrare asupra clientului, orientare spre rezultat, adaptabilitate si esti un bun coechipier.
 
Acceseaza pagina de recrutare a acestui site pentru a te informa cu privire la oportunitatile noastre de cariera!   

European Business services

La SG EBS lucram in prezent cu urmatoarele domenii:


Finante
3 mari domenii de activitate:

 

Resurse Umane
3 procese majore: