Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD Groupe Société Générale a lansat serviciul de mobile banking MyBRD Mobile

18 Nov 2013

BRD Groupe Société Générale lanseaza o solutie inovatoare de mobile banking, care le ofera consumatorilor o interfata prietenoasa, menita sa-i ajute in simplificarea activitatilor financiare zilnice.
 
MyBRD Mobile le ofera utilizatorilor posibilitatea de a realiza transferuri de bani, de a plati facturile si de a obtine informatii financiare instantaneu, direct de pe telefonul mobil. Aplicatia este compatibila cu telefoanele smartphone (iOS, Android si Windows) si tabletele (iPad, Android), fiind disponibila gratuit pentru descarcare in magazinele virtuale de aplicatii specifice. De asemenea, MyBRD Mobile este optimizata pentru accesare prin browser mobil la adresa www.mybrdmobile.ro si prin USSD la numarul scurt dedicat *117#.
 
„Planurile de dezvoltare a produselor noastre pornesc de la dorintele si sugestiile clientilor nostri. Venim in intampinarea acestora prin lansarea unui serviciu care le va permite o economie semnificativa de timp, dar si utilizarea unor optiuni inovatoare ce simplifica orice tranzactie financiara. Ceea ce dorim este sa le oferim clientilor o experienta inedita de relationare cu banca, bazandu-ne pe ceea ce majoritatea dintre ei isi doresc: rapiditate, siguranta, dar si posibilitatea de a fi conectati la ultimele noutati tehnologice,” a declarat Bogdan Spuza, Director Executiv, Marketing si Management Produse, BRD-Groupe Société Générale.
 
Aplicatia MyBRD Mobile le ofera clientilor cele mai inovatoare modalitati de transfer precum: scanarea codului de bare al facturilor, transferurile catre coduri QR si catre numere de telefon. Dar cea mai inedita functie propusa de aplicatia MyBRD Mobile este transferul prin bump – adica prin simpla atingere a doua telefoane.
 
MyBRD Mobile face posibila executarea de operatiuni precum consultarea soldurilor si a istoricului tranzactiilor pentru conturile proprii si realizarea de transferuri bancare catre alte conturi, indiferent daca sunt in cadrul BRD sau sunt deschise la alte banci. De asemenea, aplicatia trateaza in timp real tranzactiile, inclusiv in weekend sau in zilele nelucratoare.
MyBRD Mobile ofera si functionalitati publice, cu ajutorul carora consumatorii care nu au cont BRD pot obtine informatii generale despre banca, simulari de credite, conversii valutare si localizarea ATM-urilor sau a unitatilor BRD.
 
Nivelul de securitate al aplicatiei este adaptat in functie de canalul de acces (App, Browser, USSD) si functiile utilizate. MyBRD Mobile ofera un nivel ridicat de siguranta prin digipass-ul mobil si parolele de tip OTP (cod unic valabil pentru o singura operatiune).
 
BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si banca nr. 1 pe piata romaneasca a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienti si opereaza o retea de aproximativ 900 de unitati. Cu peste 2,3 milioane de carduri valide si o retea de acceptare de peste 21.600 de POS-uri si 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piata romaneasca a cardurilor. Cu operatiuni de factoring de peste 1 miliard de Euro in 2012, BRD este liderul pietei de factoring din Romania.
 
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:
- Retail banking in Franta
- Retail banking international, servicii financiare si asigurari
- Corporate & investment banking, private banking, administrare de active si servicii pentru investitori.

Articole asemănătoare