Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD lansează campania Expresso de toamnă, cu credite acordate în 3 ore şi calitate garantată a serviciului

16 Sep 2015

În plus, banca garanteaza calitatea serviciilor oferite si promite sa nu perceapa niciun fel de dobânda, asigurare de viata sau comision de rambursare anticipata, în cazul clientilor nemultumiti de serviciile bancii care hotarasc sa restituie integral suma împrumutata în maximum 30 de zile lucratoare de la data încheierii contractului de credit.

Pentru un credit de 20.000 lei acordat pe o durata de 5 ani, Dobânda Anuala Efectiva (costul total al creditului, care încorporeaza dobânda nominala si celelalte costuri legate de finantare, inclusiv asigurarea de viata) este, pâna la sfârsitul promotiei, de 10,07% (în cazul încasarii veniturilor la BRD) sau de 11,11% (în celelalte cazuri), în scadere cu 0,73% si respectiv 0,76% fata de nivelurile anterioare.

La acordarea creditului sunt luate în calcul orice fel de venituri - de la salarii, pensii, venituri din activitati independente, pâna la dividende, venituri din chirii sau rente viagere.
BRD îsi asteapta clientii atât în unitatile din reteaua bancii, cât si pe www.brd.ro/expresso, consilierea si pre-acceptarea fiind posibile si la TelVerde: 0800 803 803.

 

Condiţii tarifare

 

Fără domicilierea veniturilor

Cu domicilierea veniturilor

Dobândă (fixă) Lei

9,50%

8,55%

Comision analiză dosar

0

0

Comision administrare lunară

0

0

 

Articole asemănătoare