Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Credit sindicalizat în valoare de 230 milioane de lei pentru Delta ACM 93, acordat de un consortiu condus de BRD Groupe Société Générale

08 Oct 2015

Delta ACM 93 a desemnat BRD Groupe Société Générale, principalul sau partener bancar, ca aranjor al unui credit sindicalizat în valoare de 230 milioane RON, cu o durata de 2 ani. Finantarea asigura capitalul de lucru si emiterea de scrisori de garantie bancara pentru contractele încheiate de companie cu diversi beneficiari.

Consortiul este reprezentat de BRD Groupe Société Générale, în calitate de aranjor principal, banca emitenta, agent si agent de garantie, si de Bancpost.

Documentatia legala a fost întocmita de firma de avocatura Clifford Chance Badea.


Despre Delta ACM 93:

Delta ACM 93 este o companie cu capital integral românesc, cu  o experienta de peste 20 de ani pe piata constructiilor, cu proiecte executate atât în România, cât si în strainatate. Cu un portofoliu de lucrari în valoare de peste 2 miliarde de lei, firma se claseaza în topul companiilor de profil din România. În prezent, Delta ACM are în derulare contracte în Romania, Austria, Republica Moldova, Gabon si Irak.


Despre BRD-Groupe Société Générale:

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din România dupa totalul activelor. BRD - Groupe Société Générale are 2,2 milioane de clienti si opereaza o retea de 845 de unitati. BRD ocupa o pozitie importanta pe piata româneasca a cardurilor, având 2,2 milioane de carduri emise si o retea de acceptare de peste 26 000 POS-uri si 1 500 ATM-uri. Cu operatiuni de factoring de 960 milioane de euro în 2014, BRD este liderul pietei de factoring din România. Activele totale ale Bancii erau, la sfârsitul lunii iunie 2015, de 47,1 mld RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148 000 de angajati în 76 de tari si 32 de milioane de clienti în întreaga lume, în trei activitati-cheie:
    Retail banking în Franta
    Retail banking international, servicii financiare si asigurari
    Corporate & investment banking, private banking, administrare de active si servicii pentru investitori

www.brd.ro; facebook;


Despre Bancpost:

Bancpost este o banca universala importanta în România, cu o prezenta de 24 de ani pe piata locala si un portofoliu de aproximativ 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali, pentru care ofera o gama variata de solutii financiar-bancare eficiente si flexibile. Bancpost acorda finantare companiilor atât din surse proprii, cât si prin intermediul liniilor de credit puse la dispozitie în parteneriat cu institutii financiare internationale precum BERD si IFC.


www.bancpost.ro

Articole asemănătoare