Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Promotie cu premii in valoare de 15.000 EUR de la BRD si Western Union

17 Apr 2013

Clientii care realizeaza doua tranzactii Western Union la BRD, pana pe 30 iunie 2013, vor fi inscrisi automat in tragerea la sorti pentru a castiga unul dintre cele 120 de premii a cate 100 de euro sau unul dintre cele 3 premii in valoare de 1.000 EUR. Campania a demarat astazi in intreaga retea de unitati a BRD - Groupe Societe Generale (aproximativ 900 de agentii).
 

''Lansarea campaniei BRD dedicate promovarii serviciului Western Union inainte de Sarbatorile Pascale sustine fidelizarea clientilor si cresterea numarului transferurilor in unitatile noastre. BRD lanseaza in premiera un mecanism ce faciliteaza participarea celor ce trimit sau primesc bani din tara sau strainatate, acestia intrand automat in tragerea la sorti'', a declarat Elena Oprea, Directorul Executiv Delegat al Departamentului Marketing si Managementul Produselor din cadrul BRD - Groupe Société Générale.
 

Regulamentul promotiei este disponibil pe www.brd.ro. Detalii suplimentare pot fi obtinute apeland serviciul MyBRD Contact, la numerele 0800 803 803 (TelVerde gratuit in reteaua Romtelecom), 021 302 61 61 (apelabil din orice retea de telefonie) si *BANCA (tarif normal, apelabil din retelele Orange si Vodafone).
 

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati si 32 milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

- Retail banking in Franta
- Retail banking international
- Corporate & Investment Banking

Articole asemănătoare

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii

Modificări importante ale produselor și serviciilor oferite de BRD

Continuând strategia de simplificare a ofertei destinate persoanelor fizice și totodată de digitaliz...

află detalii