Habitat

Dobândă

ROBOR la 6 luni, la care se adaugă o marjă de numai 2,85%

Siguranţă

oferitã de contul de garanţii (Escrow) pentru avansul precontractual, pe care îl plăteşti vânzătorului, ca să nu te stresezi că poţi pierde acel avans

Flexibilitate

poţi alege tipul de dobândă: fixă sau variabilă pe toată perioada sau fixă în primii 5 ani şi ulterior variabilă

90 de zile

valabilitatea creditului

30 de ani

perioadă de creditare

Ce îți oferă Creditul Habitat?

Acum ai posibilitatea să optezi pentru o dobândă:

fixă pe toată perioada de creditare*

fixă în primii 5 ani și ulterior indexabilă

indexabilă pe întreaga perioadă de creditare

 

În plus, ai:

- finanțare în Lei pe o perioadă de maximum 30 de ani
- rambursare în rate constante sau descrescătoare

 

*Astfel, suma ta lunară de plată rămâne nemodificată pe toată perioada de creditare pentru ca tu să te poți bucura de noua ta locuință fără a avea grija unei eventuale creșteri a ratei.

 

VREAU CASA MEA

Avans

Avansul este de minim 15% sau 20%, în funcţie de gradul de îndatorare şi destinaţia imobilelor care fac obiectul creditului, respectiv sunt aduse în garanţie (avansul este de 35% dacă obiectul creditului/garanţia este un teren).

Garanții

Ai nevoie de garanții?

Dacă dorești să achiziționezi o locuință, poți garanta creditul cu imobilul pe care dorești să-l cumperi, sau cu un altul aflat în proprietatea ta sau a unui terț. În cazul construcției de imobile, garanția creditului poate fi reprezentată de terenul și locuința pe care urmează să o construiești.

Finanţăm până la maximum 85% din valoarea investiţiei.

În ce condiții poți obține împrumutul?

Se acceptă o gamă largă de venituri: de la venituri din salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii până la venituri din activități independente. Poți obține o sumă mai mare dacă aduci și veniturile a maximum 3 co-împrumutați.

Adeverință de venit descarcă
Ghid tarife şi comisioane creditul Habitat descarcă

Cum poți sta liniștit pe toată durata creditului?

Ești în siguranță pe întreaga perioadă de creditare, prin încheierea unei asigurări de viață care îți oferă ție și familiei tale protecție în cazul unor evenimente neprevăzute (invaliditate totală și permanentă din accident sau deces din orice cauză).

Polița se încheie în momentul semnării contractului de credit, pentru întreaga perioadă de creditare. Plata acestei prime presupune un efort minim, deoarece ea se plătește lunar, împreună cu rata de la credit.

De asemenea, pentru imobilul adus în garanție vei încheia o poliță de asigurare. În cazul creditelor pentru construcție, modernizare, terminare construcție, se va încheia și o asigurare pentru riscul de nefinalizare a construcției.

Salut! Alege creditul dorit și noi te ajutăm să îl obții cât mai repede.

Alege tipul de credit
Suma de care ai nevoie
Durata creditului
luni