Formular de căutare

Leasing PJ/PFA

Finanțare
Leasing

Tu vii cu planul, noi te ajutăm cu leasing-ul! Accesează oferta noastră și bucură-te rapid de beneficii pe masura nevoilor tale.

Aplică online

Îți oferim soluția rapidă și flexibilă pentru investițiile tale în autovehciule, echipamente și mijloace de transport

Informații produs

Cum te ajută acest produs?

Este o finanțare care vine să îți completeze resursele proprii atunci când acestea nu sunt suficiente pentru dezvoltarea afacerii tale. Leasing-ul financiar este o soluție rapidă și simplă de finanțare pentru achiziția de autovehicule, mijloace de transport, echipamente de construcții, echipamente agricole, medicale și IT. Îți putem acorda o finanțare de maximum 90% din valoarea bunului finanțat, în funcție de sectorul de activitate.

De asemenea, prin structura produsului asigurăm și finanțarea TVA. În plus, pentru clienții din domeniul agricol, BRD Sogelease oferă și posibilitatea de a finanța achiziția de echipamente agricole și mijloace de transport prin credit de investiții. Detalii privind oferta și produsele BRD Sogelease puteți găsi accesând link-ul disponibil AICI.

Finanțare

Care sunt sumele minime si maxime de finantare?

Suma minimă este 25.000 RON sau 5.000 EUR

Suma maximă este 1.400.000 RON sau 300.000 EUR

Care este perioada de creditare?

Perioada de finanțare este cuprinsă între 12-60 de luni, iar echipamentele agricole și autoturismele noi se pot finanța pe o perioada chiar mai lungă, până la 72 de luni.

Rambursare

CUM FACI RAMBURSAREA?

Rambursarea o vei face pe bază de grafic de rambursare, în rate lunare sau trimestriale. Pentru finanțările din domeniul agricol, ratele se pot stabili sezonier, în funcție de tipul culturilor.

Garanții

Care sunt garanțiile necesare?

Garanția va fi reprezentată de bunul finanțat, iar în anumite cazuri îți vom solicita și bilete la ordin