Actualizează-ți de acasă datele cu caracter personal în doar câteva minute.

Formular de căutare

Expresso

AFLI IMEDIAT CE RATE ȘI DOBÂNZI POȚI AVEA LA CREDITUL EXPRESSO

1. Care este suma de care ai nevoie? LEI

2. Pe ce perioadă dorești să achiți suma?

3. Vreau să încasez salariul la BRD

5. Îmi iau și card de credit BRD

Prima rată

0 LEI

Total de plată

0 LEI

DAE

0 %

Dobandă

0

Mai multe detalii credit

Vezi scadențar

Modalități de plată

Perioada de graţie

CU CREDITUL EXPRESSO, AI PARTE DE O MULȚIME DE BENEFICII

Dobândă Fixă
de 6,5%

Pentru credite peste 75.000 lei, dacă încasezi venitul într-un cont BRD și achiziționezi un Card de Credit

Fără adeverință
de venit

Dacă ești salariat și ai veniturile înregistrate la ANAF

5 ani

Perioadă maximă de creditare

130.000 lei

Sumă maximă finanțată

Perioada
de grație

De pana la 6 luni la plata capitalului, timp în care plătești doar dobânda și asigurarea de viață.

Asigurarea de viață
atașată creditului

Pentru care plătești lunar 0,09% aplicat la sold (dacă optezi pentru asigurarea de viață distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat la BRD asigurări de viață).

IATĂ TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII!

Se acceptă o gamă largă de venituri pentru Creditul Expresso: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, până la venituri din activități independente. Poți obține o sumă mai mare dacă aduci și veniturile a maximum 3 co-împrumutați.
Toate verificările legate de veniturile tale salariale sunt realizate acum integral automat, fără a mai fi nevoie de adeverință de venit din partea angajatorului. Această procedură simplificată ne permite să îți acordăm creditul mult mai rapid și cu un număr minim de documente.

Numai în cazul în care informațiile recuperate de la ANAF nu sunt complete, ne rezervăm dreptul de a solicita documente justificative de venit.
Ești în siguranță pe întreaga perioadă de creditare prin încheierea unei asigurări de viață care îți oferă ție și familiei tale protecție în cazul unor evenimente neprevăzute (somaj, incapacitate de muncă, invaliditate totală sau deces). Polița se încheie în momentul semnării contractului de credit, pentru întreaga perioadă de creditare.
  • Dobândă fixă pe toata perioada de creditare, de la 6,5%
  • Dobânzi preferențiale dacă îți încasezi salariul în cont la BRD și achiziționezi și un Card de Credit (campanie valabilă în perioada 18 februarie- 5 aprilie 2021)
  • Credit de până la 130.000 Lei, fără garanții, sau, dacă ai nevoie de o sumă mai mare, adaptată nevoilor tale, Expresso NonStop în Lei îți oferă finanțarea de care ai nevoie.
  • Poți opta pentru o perioadă de grație parțială, timp în care nu se achită capital, de până la 6 luni
Vei găsi informațiile necesare la tarife și comisioane .

IA-ȚI CREDITUL EXPRESSO ÎN 3 PAȘI SIMPLI

01

Completează
formularul

Lasă-ne datele tale în formularul de mai jos sau vino în cea mai apropiată agenție BRD pentru oferta de finanțare care ți se potrivește.

02

Semnează
documentele

Completează acordul de interogare ANAF**, dacă obții venituri din salarii, altfel va fi nevoie și de documentele de venit.

03

Finalizează
contractul

După aprobarea împrumutului, încheiem contractul de credit și îți punem banii la dispoziție în contul curent.

GATA, TE-AI HOTĂRÂT?

Scrie-ne și te vom contact noi cu toate informațiile pentru a obține creditul!

Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


Exemplu reprezentativ valabil la 18.02.2021, calculat pentru un credit de nevoi personale EXPRESSO, în valoare de 75.100 lei, acordat pe o perioadă de 5 ani și rambursat în 60 de rate lunare egale, cu încasarea venitului în cont BRD și contractarea unui pachet de produse și servicii, precum și a unui Card de Credit: dobândă fixă de 6,50%,DAE 7,97%, valoarea primei sume lunare 1.537 lei, ulterior descrește ca urmare a diminuării primei de asigurare, valoarea totală plătibilă 90.535,86 lei, care include comision de analiză dosar 200 lei, comision administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil pe perioada deținerii unui pachet de produse și servicii) și asigurarea de viaţă: 0,09% pe lună, percepută la soldul creditului (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat al Asiguratorului BRD Asigurări de Viață).

Exemplu reprezentativ pentru linia de credit atasat Cardului de Credit Standard, în valoare de 5.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,82%, comision administrare card: 50 lei/an, valoarea totală plătibilă: 10.403,56 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicațiile creditului. Asigură-te că ai înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor tale.

Back2Top