Actualizează-ți de acasă datele cu caracter personal în doar câteva minute.

Formular de căutare

Expresso

AFLI IMEDIAT CE RATE ȘI DOBÂNZI POȚI AVEA LA CREDITUL EXPRESSO

1. Care este suma de care ai nevoie? LEI

2. Pe ce perioadă dorești să achiți suma?

3. Vreau să încasez salariul la BRD

4. Vreau să refinanțez credite de la alte bănci

Prima rată

0 LEI

Total de plată

0 LEI

DAE

0 %

Dobandă

0

Mai multe detalii credit

Vezi scadențar

Modalități de plată

Perioada de graţie

CU CREDITUL EXPRESSO, AI PARTE DE O MULȚIME DE BENEFICII

Dobândă Fixă
de 6.99%

Pentru credite de peste 75.000 lei, dacă încasezi venitul la BRD și refinantezi alte credite de la alte bănci/instituții financiare (inlcusiv nebancare).

Fără adeverință
de venit

Dacă ești salariat și ai veniturile înregistrate la ANAF

5 ani

Perioadă maximă de creditare

130.000 lei

Sumă maximă finanțată

Perioada
de grație

De pana la 6 luni la plata capitalului, timp în care plătești doar dobânda și asigurarea de viață.

Asigurarea de viață
atașată creditului

Pentru care plătești lunar 0,09% aplicat la sold (dacă optezi pentru asigurarea de viață distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat la BRD asigurări de viață).

IATĂ TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII!

Se acceptă o gamă largă de venituri pentru Creditul Expresso: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, până la venituri din activități independente. Poți obține o sumă mai mare dacă aduci și veniturile a maximum 3 co-împrumutați.
Toate verificările legate de veniturile tale salariale sunt realizate acum integral automat, fără a mai fi nevoie de adeverință de venit din partea angajatorului. Această procedură simplificată ne permite să îți acordăm creditul mult mai rapid și cu un număr minim de documente.

Numai în cazul în care informațiile recuperate de la ANAF nu sunt complete, ne rezervăm dreptul de a solicita documente justificative de venit.
Ești în siguranță pe întreaga perioadă de creditare prin încheierea unei asigurări de viață care îți oferă ție și familiei tale protecție în cazul unor evenimente neprevăzute (somaj, incapacitate de muncă, invaliditate totală sau deces). Polița se încheie în momentul semnării contractului de credit, pentru întreaga perioadă de creditare.
  • Poți opta pentru o perioadă de grație parțială, timp în care nu se achită capital, de până la 6 luni.
  • Finanțare de până la 130.000 Lei sau, dacă ai nevoie de o sumă mai mare, adaptată nevoilor tale, Expresso NonStop în Lei îți oferă finanțarea de care ai nevoie.
  • Poți contracta creditul Expresso, pe o perioadă de până la 5 ani, cu o dobândă atractivă fixă.
Vei găsi informațiile necesare la tarife și comisioane .

IA-ȚI CREDITUL EXPRESSO ÎN 3 PAȘI SIMPLI

01

Completează
formularul

Lasă-ne datele tale în formularul de mai jos sau vino în cea mai apropiată agenție BRD pentru oferta de finanțare care ți se potrivește.

02

Semnează
documentele

Completează acordul de interogare ANAF**, dacă obții venituri din salarii, altfel va fi nevoie și de documentele de venit.

03

Finalizează
contractul

După aprobarea împrumutului, încheiem contractul de credit și îți punem banii la dispoziție în contul curent.

GATA, TE-AI HOTĂRÂT?

Scrie-ne și te vom contact noi cu toate informațiile pentru a obține creditul!

Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


* Pentru credite de peste 75.000 lei, daca iti incasezi veniturile la BRD si refinantezi credite de la alte banci/ institutii financiare (inclusiv nebancare).
Exemplu reprezentativ pentru un credit de nevoi personale EXPRESSO de 75.100 lei, acordat pe o perioada de 5 ani și rambursat în 60 de rate lunare egale, dacă încasezi venitul în contul curent BRD și refinanțezi credite de la alte bănci/instituții financiare (inclusiv nebancare): dobândă fixă de 6,99%,DAE este de 8,63% și include comisionul de analiză dosar de 200 lei, comisionul de administrare lunară a contului curent asociat creditului: 4,2 lei/lună si asigurarea de viaţă: 0,09% pe lună la soldul creditului(dacă optezi pentru asigurarea distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat al Asiguratorului BRD Asigurări de Viață). Valoarea primei sume lunare de plată 1.554,31 lei, ulterior descrește ca urmare a diminuării primei de asigurare atașată creditului, iar valoarea totală platibila la sfârșitul perioadei de creditare ajunge la 91.833,95 lei.

Ofertă valabilă în perioada 29 iunie 2020 - 30 septembrie 2020.

Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicațiile creditului. Asigură-te că ai înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor tale.

Back2Top