Formular de căutare

Expresso

AFLI IMEDIAT CE RATE ȘI DOBÂNZI POȚI AVEA LA CREDITUL EXPRESSO

1. Care este suma de care ai nevoie? LEI

2. Pe ce perioadă dorești să achiți suma?

3. Vreau să încasez salariul la BRD

Prima rată

0 LEI

Total de plată

0 LEI

DAE

0 %

Dobandă

0

Mai multe detalii credit

Vezi scadențar

Modalități de plată

Perioada de graţie

CU CREDITUL EXPRESSO, AI PARTE DE O MULȚIME DE BENEFICII

Dobândă Fixă
de 7.40%

Pentru credite de peste 75.000 lei, dacă încasezi venitul la BRD.

Fără adeverință
de venit

Dacă ești salariat și ai veniturile înregistrate la ANAF

5 ani

Perioadă maximă de creditare

130.000 lei

Sumă maximă finanțată

Perioada
de grație

De pana la 6 luni la plata capitalului

IATĂ TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII!

Se acceptă o gamă largă de venituri pentru Creditul Expresso: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, până la venituri din activități independente. Poți obține o sumă mai mare dacă aduci și veniturile a maximum 3 co-împrumutați.
Toate verificările legate de veniturile tale salariale sunt realizate acum integral automat, fără a mai fi nevoie de adeverință de venit din partea angajatorului. Această procedură simplificată ne permite să îți acordăm creditul mult mai rapid și cu un număr minim de documente.

Numai în cazul în care informațiile recuperate de la ANAF nu sunt complete, ne rezervăm dreptul de a solicita documente justificative de venit.
Ești în siguranță pe întreaga perioadă de creditare prin încheierea unei asigurări de viață care îți oferă ție și familiei tale protecție în cazul unor evenimente neprevăzute (somaj, incapacitate de muncă, invaliditate totală sau deces). Polița se încheie în momentul semnării contractului de credit, pentru întreaga perioadă de creditare.
  • Poți opta pentru o perioadă de grație parțială, timp în care nu se achită capital, de până la 6 luni.
  • Finanțare de până la 130.000 Lei sau, dacă ai nevoie de o sumă mai mare, adaptată nevoilor tale, Expresso NonStop în Lei îți oferă finanțarea de care ai nevoie.
  • Poți contracta creditul Expresso, pe o perioadă de până la 5 ani, cu o dobândă atractivă fixă.
Vei găsi informațiile necesare la tarife și comisioane .

IA-ȚI CREDITUL EXPRESSO ÎN 3 PAȘI SIMPLI

01

Completează
formularul

Lasă-ne datele tale în formularul de mai jos sau vino în cea mai apropiată agenție BRD pentru oferta de finanțare care ți se potrivește.

02

Semnează
documentele

Completează acordul de interogare ANAF**, dacă obții venituri din salarii, altfel va fi nevoie și de documentele de venit.

03

Finalizează
contractul

După aprobarea împrumutului, încheiem contractul de credit și îți punem banii la dispoziție în contul curent.

GATA, TE-AI HOTĂRÂT?

Scrie-ne și te vom contact noi cu toate informațiile pentru a obține creditul!

Mesajul dumneavoastră a fost trimis.

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


Exemplu reprezentativ pentru un credit de nevoi personale EXPRESSO de 75.100 lei, pe 5 ani, dacă încasezi venitul în cont BRD: dobândă fixă de 7,40%,DAE este de 9.07% și include comisionul de analiză dosar de 200 lei, comisionul de administrare lunară a contului curent asociat creditului: 4,2 lei/lună si asigurarea de viaţă: 0,09% pe lună la soldul creditului. Valoarea primei sume lunare de plată 1.568,88 lei, ulterior descrește, iar valoarea totală platibila la sfârșitul perioadei de creditare ajunge la 92.714,82 lei.

Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicațiile creditului. Asigură-te că ai înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor tale sau variația indicelui de referință IRCC, în cazul creditelor cu dobândă variabilă.

Back2Top