Formular de căutare

Dacă plănuieşti să-ţi iei un televizor nou, merită să faci puţină cercetare înainte. Există sute de tipuri de televizoare, dar important e să-l găseşti pe cel potrivit ţie. Orice ai alege, nu ar trebui să faci un compromis atunci când vine vorba de televizorul visurilor tare, nu cât ai opţiunea Cardului de Credit de la BRD, cu care poți plăti în până la 6 rate* fără dobândă oriunde în lume. Că tot vorbim de rate, poți transforma cumpărăturile în rate egale direct la POS-ul comerciantului (dacă opțiunea de rate este disponibilă la terminal), prin selectarea numărului de rate dorit, prin MyBRD SMS sau printr-un telefon la MyBRD Contact: 021 302 6161, sau *22622, după efectuarea tranzacției.

Acum singurul lucru pe care mai trebuie să îl faci este să iei decizia: ce televizor îți cumperi?


Marea majoritate a oamenilor încep cu acest pas pentru că este cea mai simplă decizie de luat. De obicei, dimensiunea televizorului este dictată de spațiul pe care îl ai disponibil. Dar dacă spațiul nu-ți impune nicio limitare și nu ai nimic de obiectat împotriva ecranelor mari, atunci îți alegi dimensiunea în funcție de cât de departe stai la televizor.

Cât de departe stai de televizorul tău?

Într-o lume ideală, distanța dintre tine și televizor este singurul lucru care contează. Îți alegi dimensiunea noului televizor după aceleași reguli pe care le aplici și când mergi la cinema.

Există o singură regulă, distanța dintre tine și televizor ar trebui să fie de 1,5 ori mai mare ca diagonala televizorului. Această distanță te asigură că o să vezi și detaliile suplimentare disponibile în Full HD.
Cu cât știi mai bine ce îți dorești, cu atât e mai ușor să-ți alegi televizorul și să găsești cea mai bună ofertă preț-calitate. Începe prin a-ți seta niște obiective. Acestea probabil vor include prețul, dar ia în considerare și niște caracteristici pe care noul tău televizor trebuie să le aibă. Iată câteva idei despre cum ai putea să-ți setezi obiectivele.

Dacă vrei un smart TV, de ce caracteristici ai nevoie neapărat?

Să-ți iei un Smart TV e ca și cum ți-ai instala o nouă aplicație pe telefonul mobil. Dar ai grijă, pentru că sistemul “de operare” al fiecărei firme care produce televizoare smart e diferit. Fiecare are alte caracteristici și servicii pe care la o altă firmă s-ar putea să nu le găsești. Gândește-te de ce ai nevoie cu adevărat și vezi ce firme se potrivesc cu dorințele tale.

De ce conexiuni ai nevoie?

Întotdeauna merită să știi de câte conexiuni ai nevoie și tipul acestora. De exemplu, marea majoritate a televizoarelor au trei sau patru porturi HDMI. Drept urmare, înainte să-ți iei un televizor gândește-te ce alte gadget-uri ți-ar plăcea să conectezi la televizor: console de jocuri, sisteme audio, smart box-uri de la operatorii de televiziune. În plus, e important să știi și dacă are Wi-Fi incorporat și în cazul în care nu cum îl poți conecta la internet.

Te joci jocuri pe televizor des?

Dacă nu te joci, sari cu brio peste această informație, dar dacă te joci, mai ales jocuri multiplayer, atunci ar fi bine să alegi un televizor care să-ți ofere un decalaj cât mai mic în afișarea mișcărilor. Mai ales în jocurile multiplayer, un televizor cu un decalaj de afișare foarte mare te poate pune în dezavantaj. Un televizor cu mai puțin de 20/30ms e mai mult decât un reper bun.

O să-l montezi pe perete?

Dacă dorești să-l montezi pe perete, verifică dacă televizorul acceptă sistemul standard de montare VESA sau în cazul în care nu, că vine cu o altă soluție simplă de montare. Cu cât este mai ușor și mai subțire cu atât o să fie mai ușor să-l montezi pe perete.
Există numeroase site-uri pe care poţi compara preţuri. Ar fi bine să intri pe ele constant până găseşti cel mai bun preţ pentru televizorul dorit. Dar atunci când cauţi cea mai bună ofertă, e indicat să iei în considerare şi perioada din an în care urmează să faci achiziţia.

Iar dacă nu vrei să aștepți, cu Cardul de Credit BRD ai acces la un program de reduceri de până la 50% în peste 1200 de locații partenere prin extrabeneficii.brd.ro.
card
Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


BRD

Regulament campanie de refinanțare

Mecanismul de funcționare a planurilor de rate fără dobândă 

*Ofertă valabilă pentru cumpărături de minimum 200 de lei, la comercianți sau online, din țară sau străinatăte. 

Pentru refinanțare oferta standard este de 36 de rate cu dobândă 16,9% p.a. Oferta promoțională disponibilă până la 31.12.2022.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Standard, în valoare de 5.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,82%, comision administrare card: 50 lei/an, valoarea totală plătibilă: 10.403,56 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Gold, în valoare de 20.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,43% comision administrare card: 150 lei/an, valoarea totală plătibilă: 41.414,17 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Atât lista comercianților parteneri, cât și valorile discounturilor pot suferi modificări.

Ghidul comisioanelor pentru persoane fizice