Formular de căutare

Refinanțare credite

Alte servicii
Refinanțare credite

Resetează, restartează și refinanțează-ți creditele!

Aplică online

Alege să platești mai puțin, la o singură bancă!

REFINANȚEAZĂ CREDITELE și bucură-te de beneficiile incluse.

ECONOMIC

refinanţezi creditele contractate anterior, printr-un credit în condiţiile actuale de piaţă, cu costuri mai mici

COMOD

ai un singur credit, cu o singură rată lunară, la o singură bancă

ÎN PLUS

poţi obţine o sumă suplimentară de bani, pentru alte proiecte

Ce credite poţi refinanţa?

Creditul dedicat refinațării îţi permite gruparea unuia sau a mai multor credite pe care le ai la mai multe bănci,indiferent de monedă sau dacă au fost contractate pe numele tău sau al soţului/soţiei.

Poţi refinanţa toate tipurile de credite (imobiliare/ipotecare, de nevoi personale, cardul de credit, descoperitul autorizat de cont) folosind unul dintre produsele BRD dedicate:

Expresso Restart pe 5 ani

Prin creditul de nevoi personale Expresso Restart 5 ani poți refinanța orice tip de credit, mai putin Prima Mașină și Prima Casă si poti obtine o suma suplimentara de bani.

 

Află mai multe

Expresso Restart 10 ani

Creditul de nevoi personale Expresso Restart 10 ani este destinat refinantarii creditelor acordate inainte 8 iulie 2020 (mai putin Prima Mașină/Prima Casă) fara a obtine sume suplimentare.

 

Află mai multe

Habitat Restart

Prin creditul ipotecar Habitat, poti refinanta alte credite cu destinatie imobiliara, inclusiv Noua Casa. Poti alege dobanda variabila sau fixa toata perioada, sau dobanda fixa in primii 3, variabila ulterior.

Află mai multe

Descoperit autorizat de cont Restart

Prin produsul Descoperit autorizat de cont (Overdraft) poti refinanța orice tip de credit, mai putin Prima Mașină și Prima Casă.

 

Află mai multe

Informații utile

De ce venituri am nevoie pentru a obține împrumutul?

Se acceptă o gamă largă de venituri pentru refinanțarea creditelor: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, până la venituri din activități independente. Poți obține o sumă mai mare dacă aduci și veniturile a maximum 3 co-împrumutați.

 

Am nevoie de adeverință de venit?

Toate verificările legate de veniturile tale salariale sunt realizate acum integral automat, fără a mai fi nevoie de adeverință de venit din partea angajatorului. Această procedură simplificată ne permite să îți acordăm creditul mult mai rapid și cu un număr minim de documente.

Numai în cazul în care informațiile recuperate de la ANAF nu sunt complete, ne rezervăm dreptul de a solicita documente justificative de venit.

 

Cum pot sta liniștit pe toată durata creditului?

Ești în siguranță pe întreaga perioadă de creditare prin încheierea unei asigurări de viață care îți oferă ție și familiei tale protecție în cazul unor evenimente neprevăzute (somaj, incapacitate de muncă, invaliditate totală sau deces). Polița se încheie în momentul semnării contractului de credit, pentru întreaga perioadă de creditare.

 

Cât mă costă?

Vei găsi informațiile necesare la Comisioane și dobânzi .

Documente utile

Adeverință de venit descarcă
Listă tarife și comisioane refinanțare credite descarcă
Prezentare Expresso NonStop descarcă

Contactează-ne pentru alte detalii

Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!