Formular de căutare

Fonduri de investiții

Diversitate

a plasamentelor

Randament atractiv

comparativ cu produsele clasice de economisire

Asistență

și consultanță profesioniste

Comisioane

0 la subscriere şi răscumpărare 

Fonduri cu plasamente monetare şi instrumente cu venit fix

Fondurile de investiții sunt plasamente cu grad diversificat de risc.

În funcție de profilul tău de investitor, poți opta pentru:

- Fonduri cu plasamente pe piețe monetare și cu venit fix
Cu BRD SIMFONIA (pentru investiții în Lei), BRD EURO FOND (pentru plasamente în EUR) și BRD USD FOND (pentru plasamente în USD) economiile tale sunt investite în instrumente monetare cu venit fix, ce îți oferă lichiditate ridicată pe termen scurt, în condiții de risc scăzut. Vezi ofertele Tandem BRD Simfonia și BRD Euro Fond.

- Fonduri de obligațiuni 
BRD OBLIGAȚIUNI îți permite să investești în Lei, preponderent în obligațiuni corporative și în instrumente specifice pietei monetare. Valoarea minimă de investiţie este de 1 unitate de fond. Nu există comisioane de subscriere sau răscumpărare.  Vezi oferta BRD Obligațiuni

Fonduri de acțiuni și fonduri diversificate

În funcție de profilul tău de investitor, poți opta pentru:

- Fonduri diversificate 
BRD DIVERSO  este un fond ce îţi oferă posibilitatea să investeşti pe pietele de actiuni, obligatiuni cat si in instrumente specifice pietei monetare.Obiectivul fondului este ca valoarea unitara activului net sa nu scada sub 90% din valoarea protejata.Investitiile pot fi realizate atât în LEI cât şi în EUR, riscul fondului este mediu.

- Fonduri de acțiuni 
BRD ACȚIUNI oferă posibilitatea de a investii atât în LEI cât şi în EUR, şi de a obţine randamente atractive prin asumarea unui risc mediu. Plasamentele sunt realizate pe piaţele de acţiuni din România şi CEE. Nu se percep comisioane de subscriere sau răscumpărare. Riscul fondului este mediu.
BRD INDEX investește în companiile listate la Bursele țărilor din Europa Centrală și de Est, prin reproducerea unui mix al principalilor indici bursieri ai acestor țări. Randamentul ridicat pe termen lung este corelat cu un risc mediu.

Notă de informare cu caracter general: Pentru veniturile din investiții realizate începând cu anul 2018, contribuabilii își determină obligațiile fiscale privind contribuțiile sociale în conformitate cu prevederile Codului fiscal și cu instrucțiunile de completare a Formularului 212 - Declaratia unica privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice. Pentru stabilirea situaţiei tale, te rugăm să te adresezi Administraţiei Fiscale de care aparţii.

Comisioane

Listă de comisioane descarcă
Listă de dobânzi standard descarcă

Mai multe informaţii despre noi găseşti aici.