Formular de căutare

Corporate

Divizia Top Corporate Coverage (TCC) oferă clienților o gamă largă de servicii, produse şi consultanţă bancară multinaţionalelor cu sediul în România, companiilor locale - private şi de Stat, autorităţilor locale, clienţilor instituţionali şi instituţiilor financiare.

Datorită reţelei extinse a Băncii, putem deservi clienţii corporate din toată ţara.

Echipa TCC a BRD, alcătuită din consilieri de clientelă corporate şi specialişti în diverse produse, oferă expertiză în domenii bancare cheie şi în sectoarele economice din România.

Bazându-se  pe suportul oferit de Groupe Société Générale şi beneficiind de prezenţa şi know-how-ul Grupului în Europa, BRD prin divizia de TCC a reuşit să dobândească o recunoaştere locală importantă, ca unul din liderii pieţei de Corporate.

 

Gestiune plăţi & cash

BRD oferă toate tipurile de soluţii pentru nevoile de cash management ale companiilor: servicii de plată a salariilor, gestiune încasare facturi, procesarea cardurilor, carduri business, e-banking şi colectare de numerar.

Tranzacţii bancare globale

Directia TCC a BRD lucrează în strânsă colaborare cu divizia Serviciilor de Tranzacţii Bancare Globale a SG, propunându-le clienţilor o ofertă globală şi competitivă pentru : Servicii de Cash Management, Factoring, Acreditive şi Bănci Corespondente.

Credite Corporate

Echipa TCC a BRD este mereu la dispoziţia clienţilor corporate, oferindu-le consiliere bancară şi propunându-le soluţii adaptate nevoilor specifice de finanţare (credite la termen, linii de credit revolving, descoperite de cont etc), cu scopul de a-i acompania îndeaproape în realizarea strategiei pe piaţă din România.

Finanţări Structurate

Directia TCC colaborează cu o echipă dedicată şi specializată în tranzacţiile de Finanţări Structurate, oferind soluţii adaptate nevoilor specifice de finanţare clienţilor corporate din România. Expertiza BRD include: Credite Sindicalizate, Finanţări de Proiecte & Achiziţii, Credite de export, Finanţări materii prime, LBO etc.

Corporate Finance

Serviciile de Corporate Finance oferite de BRD vizează dezvoltarea unei societăţi, vânzarea unui pachet de acţiuni, cumpărarea unei alte societăţi precum şi operaţiuni legate de capitalul societăţilor. Operaţiunile pot fi efectuate direct către anumite tipuri de investitori, fie prin intermediul pieţei de capital.

Echipa Corporate Finance are o experienţă bogată în realizarea de tranzacţii pe piaţa de capital din România, privatizări şi servicii de consultanţă în cadrul tranzacţiilor de fuziuni şi achiziţii şi o bună cunoaştere a mediului economic şi de afaceri.

Fuziuni şi Achiziţii

Aflaţi mai multe

Operaţiuni Pieţe de Capital

Aflaţi mai multe

Contact

Pentru mai multe informaţii ne puteţi contacta la adresa de e-mail cofi@brd.ro

Produse de Trezorerie

Gamă completă de produse de trezorerie este menita să vă asiste atât în operaţiunile de schimb şi management valutar, cât şi în activitatea de plasare a lichidităţilor sau de management al riscului de dobândă.

Aflaţi mai multe

Securities services

Beneficiaţi de experienţa BRD-Groupe Société Générale în serviciile de custodie globală şi locală pentru instrumente financiare listate pe pieţe organizate.

Aflaţi mai multe