Formular de căutare

Refinantare Credit Ipotecar Habitat de la BRD

EXEMPLU DE CALCUL
REFINANȚARE CREDIT

Calcul este realizat pentru un credit în valoare de 300.000 lei, acordat pe o perioadă de 360 de luni și compară strict rata lunară, formată din dobândă și capital, fără să țină cont de asigurarea de viață. Aceasta se plătește separat față de calculele realizate în scenariile de mai jos. Valorile sunt orientative și se vor utiliza doar în scopul comparării.

Credit în derulare:
Dobândă VARIABILĂ: IRCC* + 2,5% (8,4%)

*Valoare actuală IRCC = 5,9%

Creditul de refinanțare externa Habitat:
Dobândă 5,65% pe an, FIXĂ în primii 3 ani și ulterior variabilă, IRCC + 2,29%

Cu 554 lei mai puțin în primii 3 ani (decât în cazul creditului cu dobândă variabilă IRCC + 2,5%)

CALCULATOR REFINANTARE CREDIT IMOBILIAR

1. Care este suma de care ai nevoie? LEI

2. Pe ce perioadă dorești să achiți suma?

3. Vreau să încasez venitul la BRD

4. Modalități de rambursare

Prima rată

0 LEI

Total de plată

0 LEI

DAE

0 %

Dobândă

0

Vezi scadențar

Oferta de dobândă fixă în primii 3 ani de 5,65%, ulterior variabilă IRCC+ 2,29% este valabilă pentru refinanțarea creditelor imobiliare/ipotecare de la alte bănci.

REFINANȚEAZĂ CREDITUL ÎN
CÂȚIVA PAȘI SIMPLI

01

Alege dobânda potrivită nevoilor tale

Poți opta pentru dobândă variabilă sau fixă toată perioada creditului, ori dobândă fixă în primii 3 ani de creditare și ulterior variabilă. Consultă ghidul de dobânzi și comisioane AICI.

02

Completează formularul

Lasă-ne datele tale în formularul de mai jos sau vino în cea mai apropiată agenție BRD pentru oferta de finanțare care ți se potrivește.

03

Semnează documentele

Completează acordul de interogare ANAF, dacă obții venituri din venituri din salarii si pensii, altfel va fi nevoie și de documentele de venit. Aduci documentele de proprietate la bancă pentru evaluarea imobilului și obținerea avizului juridic. Dacă totul este în regulă, primești aprobarea finală a creditului.

Toate lucrurile bune vin odată cu alegerea creditului potrivit

Dobânzi avantajoase

Ai parte de dobânzi adaptate nevoilor tale - dobândă variabilă sau fixă toată perioada creditului, ori dobândă fixă în primii 3 ani de 5,65% și ulterior variabilă IRCC+2,29%. Această ofertă este valabilă pentru refinanțarea creditelor imobiliare/ipotecare de la alte bănci.

Sumă sumplimentară

Poți accesa o suma suplimentară de maxim 20% din valoarea creditului, pentru acoperirea unor cheltuieli legate de investiția imobiliară (ex. cheltuieli notariale).

Evaluare gratuită

Beneficiezi de evaluarea imobilului gratuită, atunci când evaluarea este efectuată de către un evaluator desemnat de bancă.

Zero comision

De analiză, dacă refinanțezi un credit de la altă bancă.

ÎȚI SPUNEM NOI TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII

Prin creditul imobiliar Habitat poți refinanța alte credite cu destinație imobiliară, inclusiv Noua Casă.

  • Valută: RON;
  • Perioada de creditare: maxim 360 luni;
  • Tip dobândă – poți opta între dobândă fixă sau variabilă toată perioada sau dobândă fixă în primii 3 si ulterior variabilă;
  • Suma maximă depinde de valoarea imobilului/imobilelor pe care îl alegi să îl/le aduci în garanție;
  • Beneficiezi de comision zero de analiză a dosarului de credit, dacă refinanțezi un credit de la altă bancă. În plus, dacă optezi pentru un pachet de cont curent, beneficiezi și de comision de administrare zero pentru contul tău curent;
  • Beneficiezi de evaluarea imobilului gratuită, atunci când evaluarea este efectuată de către un evaluator desemnat de bancă.
Se acceptă o gamă largă de venituri: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, venituri din activități independente.

Ești în siguranță pe întreaga perioadă de creditare prin încheierea unei asigurări de viață care îți oferă ție și familiei tale protecție în cazul unor evenimente neprevăzute (invaliditate totală si permanenta din accident sau deces din orice cauza). Polița este obligatorie si se încheie în momentul semnării contractului de credit, pentru întreaga perioadă de creditare. În plus, dacă aplici pentru un credit de refinanțare până la finalul anului 2022, beneficiezi de reducerea cotei de asigurare de viață distribuită de BRD, în calitate de Agent Afiliat al Asiguratorului BRD Asigurări de Viață, de la 0.045% la 0.033%, (prima lunară, percepută la soldul creditului tău).

În plus, este necesar să închei și o asigurare pentru imobilul/imobilele adus/e în garanție. Aceasta poate fi încheiată în colaborare cu BRD Asigurari Generale sau cu un alt asigurator, în funcție de opțiunea ta.

BRD Asigurari Generale oferă clienților săi mai multe tipuri de asigurări de locuință :
- Asigurare obligatorie a locuinței -PAD
- Asigurare de locuință facultativă extinsă (incendiu și alte calamități)

Suplimentar, clienții care încheie asigurarea facultativă de locuință pot contracta 2 noi tipuri de asigurări:
- Asigurarea suplimentară de Bunuri din interiorul locuinței
- Asigurarea suplimentară de Răspundere civilă față de terți

Document PID Asigurarea de locuinta Bunuri descarcă
Document PID_Asigurarea de locuinta Raspundere civila descarcă
Document PID Asigurarea de locuinta descarcă
Numai în cazul în care informațiile recuperate de la ANAF sunt incomplete/nu sunt înregistrate, îți vom solicita documente justificative de venit. Model adeverință de venit.
Vei găsi informațiile necesare la Comisioane și dobânzi .
Contractând creditul imobiliar Habitat beneficiezi de dobânzi avantajoase, evaluare gratuită a imobilului, avans minim de 15%
MUTĂ-ȚI CREDITUL <br>ÎN CASĂ NOUĂ

MUTĂ-ȚI CREDITUL
ÎN CASĂ NOUĂ

GATA, TE-AI HOTĂRÂT?

Scrie-ne și te vom contacta noi cu toate informațiile pentru a obține creditul!

Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


Exemplu reprezentativ valabil la data 21.06.2024, calculat pentru refinanțarea unui credit de investiții imobiliare de la altă bancă/institutie financiara printr-un credit Habitat, în valoare de 264.000 Lei, acordat pe 30 de ani și rambursat în 360 de rate lunare egale: dobândă fixă de 5,65%/an în primii 3 ani și ulterior variabilă 2,29% + IRCC*, DAE 8,18%, valoarea primei sume lunare de plată 1.611,02 lei, valoarea totală plătibilă: 705.007,13 lei (poate descrește ca urmare a rambursărilor în avans), care include comision analiză dosar zero lei, comision administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil pe perioada deținerii unui pachet de produse și servicii), asigurare de viață obligatorie 0,033% pe lună percepută la soldul creditului (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat al Asigurătorului BRD Asigurări de Viață). Costul cu evaluarea imobilului adus în garanție este zero lei dacă evaluatorul este desemnat de către bancă. Asigurarea de imobil (obligatorie) depinde de valoarea acestuia. Creditul este garantat cu ipotecă imobiliară. În cazul în care renunți la pachetul de produse și servicii, comisionul de administrare lunară cont curent devine 8 lei. Detalii privind pachetele de produse și servicii găsești pe brd.ro/carduri și conturi/pachete de cont curent.

* Dobânda anuală este compusă din marja + IRCC. IRCC valabil în perioada 01.04.2024 – 30.06.2024 este 5,90%.

Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicațiile creditului. Asigură-te că ai înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor tale, variația indicilor de referinta în cazul creditelor cu dobândă variabilă sau la riscul valutar, în cazul în care veniturile obținute sunt în altă valută decât cea a creditului. Consecințele nerambursării pot fi raportarea la Biroul de Credit și la Centrala Riscurilor de Credit, precum și declanșarea procedurilor de recuperare.

Comisioane şi dobânzi