Formular de căutare

Descoperit autorizat de cont

CARDURI ȘI CONTURI
Descoperit autorizat de cont

O rezervă mereu la îndemână

Aplică online

Alege soluția de finanțare la care nu trebuie să justifici destinația banilor!

DESCOPERITUL AUTORIZAT DE CONT îți aduce o gamă largă de produse și servicii bancare și extrabancare.

REZERVĂ DE BANI

la care ai acces oricând prin intermediul unui card

FINANŢARE

fără justificarea destinaţiei banilor, fără garanţii, în LEI sau EUR de până la 45.000 lei

LA ZI

dobânda se calculează zilnic doar la creditul folosit, în timp ce creditul se diminuează la orice alimentare de bani

Ce îţi oferă ?

Îți oferim o soluţie de finanţare prin care dispui în orice moment de o rezervă de bani. Astfel, îţi poţi finanţa în orice moment cheltuielile curente sau neprevăzute.

De ce venituri ai nevoie?

Se acceptă o gamă largă de venituri pentru obţinerea împrumutului: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii până la venituri din activităţi independente. Poţi obţine o sumă mai mare dacă aduci şi veniturile a maximum 3 co-împrumutaţi.

Adeverinţă de venit.

Siguranţă

Asigurarea de viaţă încheiată pe toată perioada de creditare îţi oferă ţie şi familiei tale protecţie în cazul unor evenimente neprevăzute (deces din orice cauză şi invaliditate totală şi permanentă din orice cauză). Poliţa se încheie în momentul semnării contractului de credit. Prima de asigurare este calculată prin aplicarea cotei de primă la soldul creditului utilizat în ultima zi calendaristică a lunii, conform extrasului de cont.
Prima de asigurare se percepe lunar, prin debitare automată din contul curent.

Comisioane și dobânzi

Comisioane descarcă

BRD

Exemplu reprezentativ valabil la data 01.07.2024, calculat pe baza costurilor standard practicate de bancă: pentru un Descoperit de cont în valoare de 5.367 lei, acordat pe o perioadă de 60 luni, cu dobândă variabilă 10,6% + IRCC*, comision de analiză dosar 20 lei și comision de administrare cont curent zero lei (cost valabil pe perioada deținerii unui pachet de produse și servicii). În cazul în care suma solicitată este utilizată în totalitate și pe întreaga durată a contractului de credit, dobânda anuală efectivă (DAE) este 17,9%, iar valoarea total plătibilă este 9.806,52 lei. Produsul este disponibil doar dacă optezi pentru încasarea veniturilor în contul curent BRD. *IRCC valabil in perioada 01.07.2024 – 30.09.2024 este 5,86%.

Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicațiile creditului. Asigură-te că ai înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor tale și la variația indicilor de referință, în cazul creditelor cu dobândă variabilă.