Actualizează-ți de acasă datele cu caracter personal în doar câteva minute.

Formular de căutare

3D Secure

Alte servicii
3D Secure

Condiții de maximă siguranță

Aplică online

Tranzacții mai sigure pe internet!

Beneficii 3D SECURE.

TRANZACȚI ONLINE

Cardul tău poate fi utilizat pentru a face cumpăraturi, plăți facturi, rezervări direct de pe Internet, în condiții de maximă siguranță

SIGURANȚA PLĂȚILOR

3D Secure reprezintă cel mai înalt standard de securizare a tranzacțiilor pe internet

ACTIVARE AUTOMATĂ

Activarea 3D Secure se face automat și gratuit pentru cardul tău BRD

BENEFICII

Beneficiezi de avantajele celui mai înalt standard de securizare a plăţilor pe Internet creat de organizaţiile internaţionale de carduri Mastercard şi Visa

RISC SCĂZUT

Poți identifica dacă site-ul comerciantului are implementat acest serviciu prin afișarea log-urilor MasterCard SecureCode Verified by VISA

Noutăți despre efectuarea plăților pe Internet prin 3D Secure

Am simplificat modul în care utilizezi cardul tău BRD pentru plățile online, dar la un nivel crescut de securitate. Astfel, nu va mai este necesară memorarea unei parole. Pentru tranzacțiile pe care le realizezi la comercianții care au adoptat serviciul 3D Secure, vei primi prin SMS un cod unic de validare a tranzacției.

În cazul în care ai setat deja o parolă pentru tranzacțiile pe Internet, aceasta va fi înlocuită de codul unic transmis prin SMS de fiecare dată când vei realiza o tranzacție pe un site securizat 3D Secure. Pentru primirea codului unic tot ceea ce trebuie să faci este sa te asiguri că ai un număr de telefon mobil valid declarat la BRD.

Iată cum se va derula tranzacția:

1. Plăteși online cu cardul tău BRD

În ecranul de plată va trebui să alegi numărul de telefon mobil pe care vei primi codul unic de validare a tranzacției.

În cazul în care nu ai înregistrat niciun număr de telefon în baza de date a băncii sau niciunul dintre numerele afișate nu mai este de actualitate, te rugăm să ne contactezi prin serviciul MyBRD Contact sau în orice agenție BRD pentru a defini un nou număr de telefon și, implicit, a finaliza tranzacția.

MyBRD Contact este disponibil la numerele de telefon: 0 800 803 803 (apel gratuit în reteaua fixă TELEKOM), +4 021 302 61 61 (număr cu tarif normal) sau *BANCA (*22622 - apel cu tarif normal în rețelele Orange și Vodafone), accesibile de luni până duminică între orele 08.00-22.00.

2. Primești codul de validare

Vei primi codul unic de validare prin SMS pe numărul de telefon mobil declarat la bancă.

3. Confirmi tranzacția

Confirmi tranzacția introducând codul unic în ecranul de plată. Codul se emite pentru fiecare tranzacție online și este valabil timp de 15 minute.

Contactează-ne pentru alte detalii

Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!