Formular de căutare

Plăți

Timp

economiseşti timp prin automatizare

Control

asupra sumelor transferate

Siguranță

prin plăţile şi serviciile speciale

 

Plăţi programate

Acest serviciu îți asigură eficientizarea plăților cu caracter sistematic prin procesarea automată a acestora în funcție de frecvența stabilită de tine, de exemplu:

- plăţi repetitive către comercianţi, parteneri, distribuitori la date fixe
- transferuri permanente între conturile curente şi cu colectare, indiferent de moneda în care sunt deschise

Debit Direct (Simplis Debit)

Este un serviciu gratuit ce îți oferă o alternativă la metodele clasice de achitare a facturilor și a ratelor pentru polițe de asigurare.

Debit Direct Intrabancar

- Este un serviciu gratuit
- Funcționează prin debitarea automată a contului tău cu contravaloarea facturilor emise de furnizorii de servicii sau utilități care au conturi deschise la BRD. Lista furnizorilor
- Mandatul se va semna la sediile BRD
- Se poate defini o sumă variabilă (cu sau fără plafon maxim) sau o sumă fixă cu care poate fi debitat contul pentru plata facturilor.
- Frecvența debitării contului cu contravaloarea facturii este în conformitate cu contractul încheiat cu furnizorul de servicii/utilități (săptămânal, bilunar, lunar, ocazional).
- Plata facturii se va realiza în baza Mandatului de Debitare Directă și a Instrucțiunii de Debitare Directă, transmisă de către furnizorul de servicii/utilități, conform contractului de încheiat cu acesta.

 

Debit Direct Interbancar (SEPA Debit Direct)

- Serviciul funcționează prin debitarea automată a contului tău cu contravaloarea facturilor emise de furnizorii de servicii sau utilități care au conturi deschise la alte bănci decât BRD. Lista furnizorilor
- Mandatul se poate semna atât la sediile BRD cât și la sediile furnizorilor de servicii/ utilități
- Se poate defini o sumă variabilă (cu sau fără plafon maxim) sau o sumă fixă cu care poate fi debitat contul pentru plata facturilor.
- Frecvența debitării contului cu contravaloarea facturii este în conformitate cu contractul încheiat cu furnizorul de servicii/utilități (săptămânal, bilunar, lunar, ocazional).
- Plata facturii se va realiza în baza Mandatului de Debitare Directă și a Instrucțiunii de Debitare Directă, transmisă de către furnizorul de servicii sau utilități, conform contractului de încheiat cu acesta.
- Acest serviciu se comisionează conform listei de tarife și comisioane în vigoare a BRD, disponibilă pe site.

 

Cum poti achiziționa acest serviciu:

- Aplici online, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să fii contactat de către unul dintre consilierii noștri
- Pentru activarea serviciului, trebuie să închei un Mandat pentru Debitare Directă intrabancar sau interbancar și să te asiguri că, la fiecare dată scadentă a facturilor sau a altor tipuri de plăți, ai fonduri suficiente în cont
- Mandatul de Debit Direct Interbancar (SEPA Debit Direct) se poate activa pe una dintre cele două Scheme SEPA de Debit Direct, CORE sau B2B, în funcție de opțiunea aleasă de către furnizorul de servicii sau utilități. Lista furnizorilor și schema la care au aderat
- În cazul în care se optează pentru semnarea Mandatului de Debitare Directă Interbancar (SEPA Direct Debit) la sediile furnizorilor de servicii sau utilități, este necesară descărcarea și semnarea formularului Condiții de utilizare Simplis Debit Interbancar și trasmiterea ulterioară către BRD.

Smart OP

Este o aplicație flexibilă, distribuită gratuit, creată pentru a oferi sprijin în completarea ordinelor de plată ( simple sau de trezorerie, Dispoziții de Plată Externă) şi de a economisi timp.

Ce funcționalități îți oferă SmartOP?

- completezi ordine de plată, pe calculatorul personal, într-un format predefinit de către bancă
- tipărești ordine de plată și dispoziții de plată externă
- validezi numărul de caractere CIF/CUI și cod IBAN
- validezi completarea câmpurilor obligatorii
- păstrezi istoricul documentelor realizate (finalizate sau nu) ce pot fi reutilizate.

 

SmartOP pentru Windows descarcă
SmartOP pentru Mac descarcă
Manual de utilizare SmartOP descarcă