Formular de căutare

Asigurare LongVita

Investiții
Asigurarea LongVita

Are o noua opțiune de investiții - produs structurat ESG EUROPA RON care combină avantajele unei asigurări de viață cu noi opțiuni de investiții și flexibilitate crescută.
Perioada de subscriere se va desfasura in intervalul 20 februarie - 22 martie 2024.

Acces rapid la diferite opțiuni de investiții!

BENEFICII ASIGURAREA LONGVITA

DIVERSIFICARE

Ai acces la noi produse de investiții în EUR/RON, produse structurate și fonduri de investiții, toate în același coș.

FLEXIBILITATE

După doar 6 luni, poți ajusta totul după preferințe: poți modifica alocarea pentru produsele de investiții selectate, poți efectua răscumpărări parțiale sau totale, în funcție de obiectivele și nevoile tale financiare.

PROTECȚIA CAPITALULUI

Pentru a completa acest pachet complex, cu LongVITA INVEST se asigură portofoliul de investiții în caz de deces, oferind un beneficiu minim garantat care nu poate depăși 200.000 EUR. Astfel, familia ta va fi în siguranță în cazul unui eveniment neprevăzut.

LIBER ARBITRU

Cu LongVITA INVEST, ai libertatea de a desemna beneficiarii doriți, care pot fi sau nu moștenitori legali.

 

Cum funcţionează?

LongVITA INVEST, asigurarea de viață cu componentă investițională, este un produs care îți protejeaza capitalul investit in caz de deces, in limita maxima de 200.000 EUR.

Acesta oferă acces la diferite opțiuni de investiții: produse structurate cu caracteristici specifice, respectiv capital garantat la o dată de maturitate și dobândă corelată cu performanța unui indice bursier, precum și fonduri de investiții.

Prin intermediul LongVITA INVEST îți construiești structura de investiții cum dorești având posibilitatea de a accesa noi produse de investiții, precum și de a realoca sumele din produsele alese inițial în alte produse. La toate acestea se adaugă componenta de asigurare de viață, care protejează investiția în cazul unor evenimente neprevăzute.

Află mai multe informaţii despre: 

Documente utile

Informații LongVita RON descarcă
Informații LongVita EUR descarcă