Formular de căutare

Card de credit gold

Cardul de credit GOLD
IA-ȚI ȘI CEVA FRUMOS ȘI CEVA DE FOLOS

Cu Cardul de Credit BRD nu stai să alegi.

Aplică 100% online

Te bucuri de toate beneficiile unui card standard, și înca ceva în plus:

Acces în business lounge-uri

Aveți acces în lounge-urile din aeroporturile partenere (Henri Coandă București, Cluj, Timișoara, Sibiu și Viena). Mai multe detalii AICI.

Concierge

Servicii dedicate pentru organizarea călătoriilor: servicii de cazare şi rezervare bilete de avion, sfaturi de călătorie. Rezervare de bilete la spectacole sold out în marile oraşe şi destinaţii turistice. Mai multe detalii AICI.

Asigurare de călătorie gratuită

Pentru toată familia, cu posibilitatea de storno pentru călătoriile externe cu plecare din România. Mai multe detalii AICI.

Reduceri la comercianți

Reduceri la toți comercianții incluși în programul Mastercard Premium.

Limite mai mari

Pentru Cardul de Credit Gold, suma minimă acordată este de 5.000 lei, iar limita maximă este de 60.000 lei.

6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ ORICÂND ȘI ORIUNDE ÎN LUME

Folosește cardul de cumpărături de la BRD și ai 6 rate fără dobândă oriunde în lume pentru cumpărături de minimum  200 lei.

RATE EXTINSE PÂNĂ LA 36 LUNI

Printr-un singur apel la MyBRD Contact, poți cumula mai multe cheltuieli de minimum 200 de lei într-un singur plan de rate cu dobândă redusă la 16,9% pe an.

RATE PRIN SMS

Îți poți seta cumpărăturile în rate printr-un simplu SMS. Mai multe detalii AICI.

BANI PRIN TELEFON

Uneori ai nevoie de numerar, poți transfera minim 500 de lei din limita de credit în contul tău curent printr-un simplu apel la MyBRD Contact! Ai dobândă redusă la 16,9% pe an și rambursezi în până la 36 de rate.

PRIMEȘTI PIN-UL ÎN SIGURANȚĂ PRIN SMS

Avem grijă ca datele tale să fie în siguranță deplină, așa că primești codul PIN prin SMS. Dacă dorești, îl poți schimba ușor la orice bancomat BRD. Totul în siguranță, ușor și flexibil.

PERIOADĂ DE GRAȚIE

De până la 55 de zile, cu dobândă 0, dacă se achită integral suma utilizată la data scadenței (fără ratele scadente în viitor). Valabilă pentru tranzacții efectuate la comercianți.

Află mai multe despre beneficiile pe care ți le aduce Cardul de credit de la BRD. Click AICI.

EXTRABENEFICII

Extrabeneficiile cardului de credit sunt perfecte pentru inelul pe care știi că îl visează, pentru device-urile și gadget-urile nou apărute adăugate în wish list, dar și pentru noul look pe care vrei să îl dai casei tale.

RATE FĂRA DOBÂNDĂ LA COMERCIANȚI

Cardul de credit de la BRD îți dă posibilitatea setării plății cumpăraturilor într-un număr mai mare de rate la partenerii noștri comerciali. Află AICI numărul maxim de rate pentru fiecare comerciant partener. 

PROMOȚII EXCLUSVE

Oferim deținătorilor de carduri de credit și/sau card de debit BRD o multitudine de promoții exclusive. Află AICI despre cele mai noi promoții.

REDUCERI LA COMERCIANȚI

Găsești AICI lista comercianților parteneri și reducerile disponibile.

Acces în business lounge-uri

Acces cu cardul tau BRD Mastercard Gold

- Începând cu 1 Mai 2023 beneficiezi de 4 intrări gratuite pe an în Lounge-urile Tarom Nord și Satelit din Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Viena Lounge și Sky din Aeroportul Internațional din Viena prin simpla prezentare a cardului bancar, cu condiția efectuării a cel puțîn o tranzacție POS sau e-commerce decontată în ultimele 30 de zile, dar nu mai târziu de 96 de ore înaintea accesului în Business Lounge.

În plus ai 2 intrări pe an în fiecare aeroport, pentru invitații tăi, fară niciun cost.

- Începând cu 2 Iulie 2023 beneficiezi de 4 intrări gratuite pe an în lounge-urile din Aeroportul Traian Vuia din Timișoara și Aeroportul International din Sibiu prin simpla prezentare a cardului bancar, cu condiția efectuării a cel puțin o tranzacție POS sau e-commerce decontată în ultimele 30 de zile, dar nu mai târziu de 96 de ore înaintea accesului în Business Lounge.

În plus ai 2 intrări pe an în fiecare aeroport, pentru invitații tăi, fară niciun cost.


Oferta este valabilă până la data de 31.12.2023.

Te rugăm să consulți regulamentul AICI.


Până pe 01 Iulie 2023 beneficiezi în continuare de acces gratuit și nelimitat pentru tine în lounge-urile aeroporturilor din Timișoara și Sibiu.

În continuare prin simpla prezentare a cardului bancar beneficiezi de acces gratuit şi nelimitat pentru tine în lounge-ul din aeroportul Avram Iancu Cluj.

Accesul este permis doar pentru carduri valide (cardul nu este blocat, declarat pierdut sau furat și poate fi folosit pentru tranzacții de plată).

 
 

Concierge

Creat special pentru stilul tău de viață, serviciul Concierge BRD vă este dedicat 24/24 h, astfel încât să te poți bucura la superlativ de cât mai multe experiențe. Fie că dorești o vacanță avangardistă sau bilete aparent inexistente, toate vor fi rezolvate de către noi.

Timpul tău este cu adevărat prețios, iar noi suntem aici să ți-l facem și mai frumos.

CONTACT:

Serviciu personalizat disponibil 24/24h la:

- numărul de telefon: 0737 410 101

- adresa de mail: office@conciergeBRD.ro

 

Siguranță

Asigurare de călătorie in străinătate inclusă şi gratuită

 

De ce tipuri de asistență gratuită beneficiezi?

- De voiaj: informații de călătorie, recuperarea și transmiterea bagajelor ajunse la altă destinație, avansuri etc.

- Medicală: avans pentru cheltuieli medicale, asigurarea cazării pe perioada de convalescență, etc.

Asigurarea se activează în momentul în care efectuezi prima tranzacție financiară cu cardul și rămâne activă dacă la fiecare 12 luni efectuezi cel puțin o tranzacție. Asigurarea este valabilă în toată lumea, cu excepția României, țării de cetățenie și a țării de reședință a Asiguratului. Mai mult, și membrii familiei beneficiază de aceleaşi riscuri acoperite.

**oferită de BRD, în calitate de contractant împreună cu asiguratorul Sogessur SA Paris – Sucursala București (BRD Asigurări Generale/ BRD AG), înregistrat la ASF sub nr. RX-3740

 

Ce acoperă această asigurare ?

- Asistență și cheltuieli medicale în limita a 100.000 EUR/an (inclusiv sporturi de sezon)

- Protecția bagajelor (furt, daună totală/parțială, pierdere, deteriorare) în limita a 500 EUR/eveniment

- Storno – anularea/întreruperea/modificarea călătoriei în limita a 5.000 EUR/eveniment

- Asistență rutieră pentru continuarea călătoriei în cazul în care întâmpini o problemă cu mașina

 

Asigurare de viață opțională (contra cost)

 

Asigurarea este oferită de BRD, în calitate de Contractant, și BRD Asigurări de Viață, în calitate de Asigurător.

 

Ce riscuri acoperă asigurarea?

Șomaj, Invaliditate permanentă totală, Incapacitate temporară de muncă, Deces

 

Unde este valabilă asigurarea?

Asigurarea este valabilă atât pe teritorilul României, cât și în țările member ale Uniunii Europene cât și în țările OCDE.

 

Cum poți accesa asigurarea de viață?

Asigurarea de viață BRD Asigurări de Viață se încheie în orice unitatea BRD, atât la momentul contractării cardului de credit Standard / Gold, cât și ulterior, atunci când ești hotărât să o achiziționezi.

Plata primei de asigurare se face o dată pe luna, la Dată scadenței, conform cu ciclurile de tranzacționare aferente cardului de credit.

 

Cashback până la 10%

 

Dacă deții un Card de Credit BRD Gold, poți beneficia de cashback între 4% și 10% din costul rezervării făcute prin Booking.com, accesând linkul dedicat disponibil AICI

 

Află mai multe

 

 

Acces Priceless.com

 

Descoperă o lume plină de posibilități! Fie că vrei să savurezi o cină memorabilă alături de cei dragi în cele mai exclusiviste locații din lume sau să ai o experiență de călătorie cât mai relaxantă, intră pe platforma Priceless* și rasfoiește catalogul virtual de oferte personalizate pentru lifestyle-ul tău.

 

 

Accesează platforma

*Înregistrarea în platformă este permisă pe baza cardului BRD Mastercard din gama premium: card debit/credit BRD Mastercard Gold, card debit/credit BRD Mastercard Platinum, card debit BRD Mastercard Noir (World Elite).

 

Ghid de utilizare a platformei

Parcurge aici ghidul de utilizare în care gasești mai multe informații despre accesarea platformei, crearea contului și revendicarea unui experiențe din cele disponibile în platformă.

 

Întrebări frecvente

Am pregătit pentru tine o serie de întrebări frecvente pe care le poți accesa. Vezi lista de întrebări frecvente.

Criterii de eligibilitate

Îți spunem noi tot ce trebuie să știi

Ți-a plăcut ce ai citit până acum despre cardul nostru de credit și dorești să aplici pentru a intra în posesia lui? Iată care sunt criteriile de eligibilitate pe care trebuie să le îndeplinești:

VENIT NET

minim 2000 RON

VECHIME LA LOCUL DE MUNCĂ

minimum 3 luni (contract pe perioadă nedeterminată)

Întrebări frecvente

Vrei să afli mai multe informații despre cardurile suplimentare sau comisionul pentru retragerea de numerar de pe card? Răspunsul la aceste întrebări, cât și multe alte informații, le poți găsi AICI.

Costuri

Cost de administrare anuală

150 lei/an

Comisioane și dobânzi

Lista comisioane carduri descarcă

Contactează-ne pentru alte detalii

Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


BRD

Regulament Campanie “Ia-ți Cardul de Credit BRD împreună cu un credit Expresso și poți câștiga premii”.

Regulament campanie de refinanțare

Mecanismul de funcționare a planurilor de rate fără dobândă 

*Rate fără dobândă pentru plăți de minimum 200 de lei, la comercianți sau online, din țară sau străinătate.

Pentru refinanțare oferta standard este de 36 de rate cu dobândă fixă 16,9% pe an. Oferta promoțională disponibilă până la 31.12.2023.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Standard, în valoare de 5.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,82%, comision administrare card: 50 lei/an, valoarea totală plătibilă: 10.403,56 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Gold, în valoare de 20.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,43% comision administrare card: 150 lei/an, valoarea totală plătibilă: 41.414,17 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Atât lista comercianților parteneri, cât și valorile discounturilor pot suferi modificări.

Ghidul comisioanelor pentru persoane fizice