Formular de căutare

Progresso

Depozitul Progresso îţi permite să economiseşti pe un termen de 3 ani, în LEI, Euro sau USD, cu o dobândă progresivă de la un semestru la altul, garantată prin contract până la sfârşitul perioadei. 

Dobândă progresivă

creşte de la un semestru la altul, garantată pe întreaga durată a contractului

Retragerea banilor

Ai posibilitatea de a retrage integral banii, fără a pierde dobânda pe semestrele încheiate

Siguranţă

economiile sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor pentru persoane fizice, in limita plafonului stabilit de lege

Gratuităţi

la operaţiuni bancare

De ce să ai un depozit  Progresso?

- Dobândă atractivă : în Lei sau valută: dobânda creşte în fiecare semestru şi se capitalizează semestrial.
Retragerea banilor :  în cazul în care ai nevoie de suma economisită înainte de scadenţa depozitului (3 ani), poţi retrage bani fără a pierde dobânda pe semestrele încheiate şi dobânda la vedere pe semestrul în curs.
Transfer automat : la scadenţă, sumele economisite sunt transferate automat din depozit în contul tău curent.
Gratuitate pentru majoritatea operaţiunilor bancare: deschiderea contului de depozit, deschiderea contului curent ataşat depozitului, depuneri şi încasări (exceptând comisioanele interbancare), transferul automat la scadenţă al sumei acumulate în contul curent.
- Impozitul pe venit de 10%* (pentru persoane rezidente în România) se reţine, respectiv virează automat de către Bancă.

*începând cu 01.01.2018 
Notă de informare cu caracter general: Pentru veniturile din investiții realizate începând cu anul 2018, contribuabilii își determină obligațiile fiscale privind contribuțiile sociale în conformitate cu prevederile Codului fiscal și cu instrucțiunile de completare a Formularului 212 - Declaratia unica privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice. Pentru stabilirea situaţiei tale, te rugăm să te adresezi Administraţiei Fiscale de care aparţii.

Comisioane şi dobânzi

Listă de comisioane descarcă
Listă de dobânzi descarcă

 


USD

Note: Calculul estimativ realizat prin intermediul acestui simulator de economisire este orientativ și nu are valoare contractuală.

*Reprezintă impozitul pe venit de 10% pentru persoane fizice rezidente fiscal în România