Formular de căutare

Société Générale

Société Générale

Société Générale este unul dintre cele mai importante grupuri europene de servicii financiare.

Sprijinindu-se pe un model diversificat de bancă universală, Grupul imbină soliditatea sa financiară și expertiza în inovare cu strategia de creștere durabilă, pentru a deveni cel mai de încredere partener al clienților săi, o companie angajată în transformarea în bine a societății și a economiei. 

Activă în economia reală de peste 150 de ani, cu o poziție solidă în Europa și puternic conectată la restul lumii, Société Générale are peste 117 000 de colaboratori în 66 de țări, care în fiecare zi acordă consiliere și servicii unui număr de 25 de milioane de clienți persoane fizice, companii și investitori instituționali din toată lumea.

Principalele linii de activitate ale Grupului Société Générale sunt :

  • Banca de retail în Franța, sub mărcile Société Générale, Crédit du Nord și Boursorama; Fiecare oferă o gamă largă de servicii financiare și produse care încorporează tehnologii digitale de ultimă oră.
  • Banca internatională de retail, Asigurări și Servicii Financiare pentru Companii în Africa, Europa Centrală și de Est și activități specializate.
  • Global Banking and Investor Solutions, care oferă expertiză recunoscută la nivel global și soluții integrate.

Société Générale este inclusă în componența indicilor de dezvoltare durabilă DJSI (World and Europe), FTSE4Good (Global and Europe), Euronext Vigeo (World, Europe and Eurozone), 4 dintre indicii STOXX ESG Leaders și MSCI Low Carbon Leaders Index.

Pentru mai multe informaţii, puteţi urmări contul twitter @societegenerale sau vizita website-ul grupului, www.societegenerale.com