Formular de căutare

Transferuri naţionale şi internaţionale

CARDURI ȘI CONTURI
TRANSFERURI

NAȚIONALE ȘI INTERNAȚIONALE

Aplică online

Transferă bani, simplu și rapid!

Prin serviciile de TRANSFERURI NAȚIONALE ȘI INTERNAȚIONALE te bucuri de o gamă largă de beneficii.

Siguranţă

transferurile sunt protejate şi verificate

Flexibilitate

alegi serviciul de transfer potrivit pentru tine

Rapiditate

modalităţi diverse de transfer rapid

Din 15 Decembrie 2019, reducem și aliniem comisioanele pentru persoane fizice:

- Pentru plăți în LEI și EURO, către beneficiarii din țările care aparțin zonei unice de plăti în euro (SEPA)* cu cele interbancare în LEI în România.

- Pentru retragerile de numerar în EURO de la ATM/POS din Uniunea Europeană, cu cele în LEI de la alte bănci din România.

Mai multe informații găsești în Ghidul de Tarife și Comisioane.

*Lista țărilor incluse în zona SEPA (Single Euro Payments Area, Zona unică de plăți în EURO) o poți consulta la următorul link: www.europeanpaymentscouncil.eu

Servicii de transfer disponibile

Smart OP

aplicație flexibilă, disponibilă gratuit, creată de BRD pentru completarea Ordinelor de Plată (Ordine de Plată simple sau de Trezorerie, Dispoziții de Plată Externă) direct de pe calculatorul personal

Schimb valutar

prin casa de schimb și schimburi valutare între conturi. În funcție de suma pe care dorești să o convertești, poți negocia împreună cu Banca un curs mai avantajos

SMS Banking

Primești alerte privind sumele intrate în cont și îți poți verifica operațiunile

BREXIT – Informații importante de știut

Ca urmare a deciziei de ieșire a Marii Britanii din spațiul Uniunii Europene, perioada de tranziție aferentă Brexit se încheie la 31 decembrie 2020.

BRD nu va creste tarifele aferente operațiunilor de transfer credit - plăți în Lei și Euro, inițiate către beneficiarii din Marea Britanie. Acest lucru presupune că păstram în continuare aceleași tarife ca cele aplicabile plăților ordonate către beneficiarii din țările incluse în zona unică de plăți în EUR (SEPA).

Pentru retragerile de numerar efectuate cu cardurile BRD (Persoane Fizice și Persoane Juridice) în Marea Britanie se va aplica tariful aferent retragerilor de numerar în țări din afara spațiului Uniunii Europene. Pentru mai multe detalii puteti consulta ghidurile de comisioane de aici.

Documente utile

Listă de comisioane descarcă
Comisioane operațiuni persoane fizice descarcă