Formular de căutare

Câți dintre noi își fac planurile de Revelion chiar din timp? Noi credem că nu mulți, iar asta e pe bună dreptate. Ne gândim la acum, la ce facem în weekend, mai mult decât la ce-o să facem peste 2 luni. Și uite așa se face decembrie și planurile nu sunt încă făcute. Totuși, pentru ca planurile tale să se întâmple fix așa cum le-ai imaginat, noi suntem aici cu Cardul de Credit BRD: 6 de rate* cu dobândă zero oriunde în lume,  plus peste 1800 de oferte cu reduceri de până la 50% prin platforma extrabeneficii.brd.ro.

Acum că am rezolvat partea financiară, să vedem o listă de criterii de care trebuie să ții cont atunci când alegi sejurul de Revelion.


Presupunând că rămâi în țară pentru sărbători tradiționale, caută locul care știi sigur că va arăta ca în vis.
Ține cont de părerile utilizatorilor care au mai fost acolo. Căutând pe mai multe pagini, poți găsi alți oaspeți care au aceleași așteptări ca tine.
Unele gazde se pregătesc cu ce e mai bun pentru noaptea care face trecerea dintre ani. Întreabă ce au special fiecare dintre ei: mâncare tradițională, program artistic, moment în jurul focului ș.a.
Surprize de Revelion, mic dejun, cazare pe 4-5 zile, toate la un preț acceptabil.
Alege o parte a țării pe care n-ai mai văzut-o. România e frumoasă și merită descoperită cu fiecare ocazie!
New York este evident pe primul loc în topurile internaționale. Nu ai nevoie să îți rezervi o seară în club, o masă la restaurant. Poți ieși în Times Square, să strigi numărătoarea împreună cu 1 milion de oameni din toată lumea și să îți scrii rezoluțiile pe New Year’s Eve Wishing Wall. Dacă vrei ceva mai restrâns, în cele mai exclusiviste localuri și cea mai sofisticată mâncare de peste granițe, alege atunci Parisul. Să faci turul barurilor și cluburilor este un trend în creștere la ei. Nu-ți face griji! E loc și pentru romantici. La 12 noaptea vă puteți pune o dorință chiar de pe Sena!
Probabil că ofertele cele mai bune s-au dat de mult timp, dar nu-ți pierde speranța. Ofertele last minute îți oferă surprize, cu cazare, drum și de ce nu și masa de Revelion.
card
Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


BRD

Regulament campanie de refinanțare

Mecanismul de funcționare a planurilor de rate fără dobândă 

*Ofertă valabilă pentru cumpărături de minimum 200 de lei, la comercianți sau online, din țară sau străinatăte. 

Pentru refinanțare oferta standard este de 36 de rate cu dobândă 16,9% p.a. Oferta promoțională disponibilă până la 31.12.2022.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Standard, în valoare de 5.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,82%, comision administrare card: 50 lei/an, valoarea totală plătibilă: 10.403,56 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Gold, în valoare de 20.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,43% comision administrare card: 150 lei/an, valoarea totală plătibilă: 41.414,17 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Atât lista comercianților parteneri, cât și valorile discounturilor pot suferi modificări.

Ghidul comisioanelor pentru persoane fizice