Formular de căutare

Un frigider nou este o achiziție de durată, pentru care trebuie să ai în vedere o mulțime de aspecte. Cum arată bucătăria ta? Ce buget ai la dispoziție? Astea sunt doar câteva întrebări la care să găsești răspunsul înainte de a căuta modelul preferat în magazin. Ca să îți fie mai ușor, ți-am făcut mai jos o listă cu toate lucrurile de luat în calcul atunci când ești în căutarea unui nou frigider.

Orice ai alege, cu Cardul de Credit BRD ai până la 6 rate* fără dobândă oriunde în lume și peste 1800 de oferte cu reduceri de până la 50% prin platforma extrabeneficii.brd.roPoți transforma cumpărăturile în rate egale direct la POS-ul comerciantului (dacă opțiunea de rate este disponibilă la terminal), prin selectarea numărului de rate dorit, prin MyBRD SMS sau printr-un telefon la MyBRD Contact: 021 302 6161, sau *22622, după efectuarea tranzacției.

Dacă vrei un frigider ca în reviste, aplică astăzi online pentru Cardul de Credit BRD.


Înainte să pornești în căutarea unui frigider, cel mai important e să iei o ruletă și să măsori spațiul pe care îl ai la dispoziție. Ține cont că pentru recircularea eficientă a aerului, un frigider are nevoie de câțiva centimetri de spațiu liber în jurul lui. Măsoară cât de mult pot să se deschidă ușile spre partea dreaptă, iar dacă nu au loc, menționează-i producătorului să îți schimbe montura ușii pe partea stângă.

Un model incorporat în mobila de bucătărie poate să dea camerei un design curat, dar ține cont că s-ar putea să nu-ți ofere la fel de mulți metri cubi pentru depozitarea preparatelor în interior.
Dacă gătești des cu ingrediente proaspete, cel mai probabil ai nevoie de un congelator în partea de jos a frigiderului, care să-ți permită să ai mereu preparatele proaspete acolo unde sunt cele mai accesibile. Însă dacă preferi să dezgheți mâncarea din congelator, ți-ar fi mai util un congelator situat în partea de sus a frigiderului, ca să nu te apleci mereu și să răscolești printre sertare.

Multe modele au rafturi ajustabile, sertare cu diverse setări de temperatură și spații dedicate pentru carne, lactate, legume sau fructe, așa că uită-te cu atenție la caracteristicile modelului și cum corespund obiceiurilor tale alimentare înainte să iei decizia finală.
În general, frigiderul atinge în jur de 14% din consumul total de energie al unei case. Citește cu atenție etichetele care fac referire la consumul de energie și ține minte: dispenserele integrate de apă sau gheață consumă foarte mult – putând să-ți crească per total costurile și cu până la 20%.
De obicei, monturile tradiționale, cele cu congelatorul în partea superioară și frigiderul dedesubt sunt mai ieftine, însă design-ul exterior al frigiderului poate influența foarte mult costul total. Pune în balanță cât de important e până la urmă pentru tine ca frigiderul să fie din oțel inoxidabil, să nu se vadă urmele de degete pe suprafața lui sau să fie roz.

Dacă ești în căutarea unui model high-end, sigur o să găsești frigidere cu conexiune la internet, care au incorporate dispensere de apă minerală, patru uși sau compartimente care pot fi folosite atât cu funcție de frigider, cât și de congelator.
card
Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


BRD

Regulament campanie de refinanțare

Mecanismul de funcționare a planurilor de rate fără dobândă 

*Ofertă valabilă pentru cumpărături de minimum 200 de lei, la comercianți sau online, din țară sau străinatăte. 

Pentru refinanțare oferta standard este de 36 de rate cu dobândă 16,9% p.a. Oferta promoțională disponibilă până la 31.12.2022.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Standard, în valoare de 5.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,82%, comision administrare card: 50 lei/an, valoarea totală plătibilă: 10.403,56 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Gold, în valoare de 20.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,43% comision administrare card: 150 lei/an, valoarea totală plătibilă: 41.414,17 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Atât lista comercianților parteneri, cât și valorile discounturilor pot suferi modificări.

Ghidul comisioanelor pentru persoane fizice