Formular de căutare

Din moment ce laptopurile sunt rareori actualizabile, ai nevoie de toate specificațiile potrivite dorințelor tale încă din momentul zero. Este recomandat să faci cea mai potrivită alegere pentru tine de la început pentru ca într-un an să nu fii nevoit să faci o altă achiziție. Orice ai alege, cu Cardul de Credit BRD ai până la 6 rate* fără dobândă oriunde în lume. Că tot vorbim de rate, poți transforma cumpărăturile în rate egale direct la POS-ul comerciantului (dacă opțiunea de rate este disponibilă la terminal), prin selectarea numărului de rate dorit, prin MyBRD SMS sau printr-un telefon la MyBRD Contact: 021 302 6161, sau *22622, după efectuarea tranzacției. În plus, ai peste 1800 de oferte cu reduceri de până la 50% prin platforma extrabeneficii.brd.ro.

Acum tot ce mai trebuie să faci este să îți găsești laptopul perfect, ținând cont de sfaturile de mai jos.


Scopul principal al laptopului va avea cea mai mare influență asupra tipului de laptop pe care îl vei alege. Oamenii folosesc calculatoare din nenumărate motive, dar utilizarea generală se încadrează într-una din următoarele categorii:
 • Office / școală - Cea mai mare parte utilizează calculatorul pentru procesare de text, de cercetare, foi de calcul, precum și alte sarcini profesionale și academice.
 • Jocuri - joacă cele mai noi și mai mari jocuri, dar utilizezi computerul și pentru alte sarcini.
 • Web – Utilizează laptopul pentru a accesa site-uri, e-mail, video streaming și social media.
 • Producție media - Utilizează computerul ca o stație de lucru pentru a înregistra muzică, pentru a edita video, sau pentru a manipula imagini.
Dacă vrei un laptop în 6 rate fără dobândă, aplică astăzi online pentru Cardul de Credit BRD. Aplică acum!
Sistemul de operare este interfața și structura laptop-ului. Windows, Mac OS X, Linux și ChromeOS sunt toate sistemele de operare. Atunci când alegi un laptop, sistemul de operare este de obicei instalat deja, deși ai posibilitatea să modifici sistemul de operare mai târziu. Nu poți instala Mac OS X pe un laptop non-Mac, dar poți instala Linux fie pe un Mac, fie un laptop pentru Windows, sau Windows pe un laptop Mac.
 • Windows - Cel mai comun sistem de operare disponibil și compatibil cu cele mai multe software-uri.
 • Mac OS X - Proiectat pentru utilizarea cu hardware-ul Mac. OS X este disponibil numai pe MacBooks.
 • Linux - Acesta este un sistem de operare gratuit, care vine într-o varietate de "distribuții". Acestea includ Ubuntu, Mint, Fedora și multe altele.
 • ChromeOS - Bazat pe Google Chrome, este un sistem de operare proiectat pentru laptop-uri care sunt conectate în mod constant la internet, și poate rula numai aplicații web speciale. ChromeOS este disponibil numai pe Chromebookuri specifice.
Gândește-te la ce dimensiune s-ar potrivi cel mai bine nevoilor tale. Există patru tipuri principale de laptop-uri: netbook, standard, hibrid laptop / tabletă, și înlocuitor de Desktop / Ultrabook. Reține că, dacă alegi un Mac, e posibil ca alegerile tale să nu se potrivească cu o mare parte din această secțiune.
 • Netbookul - Este cel mai mic laptop disponibil, și este cel mai potrivit pentru multe călătorii.
 • Standard - Potrivit pentru o gamă largă de situații, și disponibile într-o varietate de configurații.
 • Hibrid laptop / tabletă - Cel mai nou stil de laptop-uri. Au ecrane tactile și unele au tastaturi detașabile.
 • Înlocuitor pentru desktop / Ultrabook - Cele mai mari laptop-uri, și, prin urmare, cele mai puternice (și cele mai scumpe).
Dacă vrei un laptop în 6 rate fără dobândă, aplică astăzi online pentru Cardul de Credit BRD. Aplică acum!
Examinează specificațiile pentru fiecare laptop pe care îl iei în considerare. Fiecare laptop este diferit; chiar și două modele care costă la fel vor avea hardware-ul diferit. Asigură-te că te uiți peste toate specificațiile tehnice înainte să îl cumperi.
Spațiul de stocare nu ia în considerare sistemul de operare și a programelor incluse. De exemplu, un laptop cu 250 GB de stocare poate avea doar 210 GB de stocare gratuită atunci când îl cumperi. Cele mai multe laptop-uri permit să faci upgrade hard disk-ului mai târziu, deși va trebui să reinstalezi sistemul de operare atunci când faci acest lucru.
Are laptopul suficiente porturi USB pentru toate dispozitivele? Are un port HDMI sau VGA, în cazul în care dorești să-l conectezi la televizor sau la un proiector? În cazul în care utilizezi o mulțime de dispozitive externe, porturile vor fi foarte importante.
1600 x 900 sau 1920 x 1080 sunt rezoluțiile preferate pentru cea mai clară imagine, deși laptop-urile mai mici, pot să nu atingă această rezoluție. O rezoluție mai mare va avea ca rezultat o imagine mai clară, mai ales dacă ai de gând să vizionezi filme sau să te joci. O rezoluție mai mare înseamnă, de asemenea, că ecranul poate afișa mai mult, ceea ce înseamnă că zona ta vizibilă va fi mai mare.
card
Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


BRD

Regulament campanie de refinanțare

Mecanismul de funcționare a planurilor de rate fără dobândă 

*Ofertă valabilă pentru cumpărături de minimum 200 de lei, la comercianți sau online, din țară sau străinatăte. 

Pentru refinanțare oferta standard este de 36 de rate cu dobândă 16,9% p.a. Oferta promoțională disponibilă până la 31.12.2022.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Standard, în valoare de 5.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,82%, comision administrare card: 50 lei/an, valoarea totală plătibilă: 10.403,56 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Gold, în valoare de 20.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,43% comision administrare card: 150 lei/an, valoarea totală plătibilă: 41.414,17 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Atât lista comercianților parteneri, cât și valorile discounturilor pot suferi modificări.

Ghidul comisioanelor pentru persoane fizice