Formular de căutare

Atunci când investești într-o nouă mașină de spălat, există mult mai mulți factori de luat în considerare. În primul rând, vei lua în considerare tipul de mașină pe care îl dorești – cu încărcare verticală, cu încărcare verticală fără agitator, cu încărcare frontală sau cu un uscător inclus.

Bugetul, desigur, este o altă preocupare (prețul unei mașini de spălat poate să fie între 1000 și 5000 de lei). Iar dacă îți dorești mașina de spălat care să-ți îndeplinească toate nevoile, cu Cardul de Credit BRD ai până la 6 rate* fără dobândă oriunde în lume. Că tot vorbim de rate, poți transforma cumpărăturile în rate egale direct la POS-ul comerciantului (dacă opțiunea de rate este disponibilă la terminal), prin selectarea numărului de rate dorit, prin MyBRD SMS sau printr-un telefon la MyBRD Contact: 021 302 6161, sau *22622, după efectuarea tranzacției.


O mașină de spălat normală este de 600 mm lățime pe 550 mm adâncime, așa că primul pas pe care trebuie să îl faci este să iei ruleta și să măsori locul unde va fi pusă mașina de spălat. Notează dimensiunile spațiului, dar nu uita să verifici dacă va încăpea pe holurile și ușile prin care treci în drum spre încăperea unde va sta. Ia în considerare și alți factori limitatori, de exemplu o ușă de mașină care lovește un perete de fiecare dată când o deschizi. Dacă ai o problemă cu spațiul, o mașină cu încarcare verticală este alegerea perfectă pentru spații înguste – având o lățime standard de 40 cm, dar dacă vrei și un uscător, cea mai bună opțiune este o mașină de spălat cu încărcare frontală, cu uscător încorporat.
Poate dorești un model mai silențios, cu caracteristici de absorbție a vibrațiilor și a zgomotului în timpul ciclului de uscare, ca să nu te deranjeze în rutina zilnică. Poate te orientezi și către o culoare ‘fashion’, dacă mașina de spălat este la vedere.
Aici câștigătorul este unul. Dacă mașinile de spălat rufe top au în general o capacitate de la 5 până la 6,5 kilograme , cele cu încărcare frontală pot ajunge de la 7 până la 12 kilograme, asta făcându-le o alegere ideală pentru familiile numeroase. Există și excepții – mașini de spălat cu încărcare verticală de capacitate foarte mare 8 -10 kg, dar acestea sunt mai greu de găsit. Deci mașina de spălat rufe cu încărcare frontală caștigă.
Un buget mai mic nu înseamnă neapărat că sacrifici calitatea produsului, dar e posibil să tai puțin din caracteristicile mai ‘posh’ ale mașinii. Mașina de spălat cu încărcare verticală va costa mai mult decât una cu încărcare frontală pentru aceleași funcții îndeplinite. Așadar, mașina cu încărcare frontală câștigă din nou.
Mașinile de spălat cu încărcare frontală folosesc mult mai puțină apă decât surorile lor cu încărcare verticală care au nevoie să umple cuva de apă la fiecare ciclu de spălare sau clătire. Oricum, toate mașinile de spălat actuale au un consum mic de apă, energie și detergent, dar sunt mai multe mașini de spălat cu încărcare frontală la un preț decent din clasa A+++.
Mașinile de spălat cu încărcare frontală înlătură mai bine petele decât cele cu încărcare verticală. Poți căuta o mașină de spălat cu o caracteristică specială de înlăturat pete sau cu cicluri de prespălare. O setare de temperatură joasă care amestecă puțină apă caldă în program va ajuta detergentul pudră să se dizolve definitiv și să curețe mai bine petele.
Vei prefera o mașină de spălat cu încărcare verticală fără agitator, pentru că agitatorul duce la încurcarea hainelor și este destul de brutal cu ele. Modelele mai scumpe au cicluri speciale pentru anumite tipuri de materiale, de la denim și prosoape, până la haine delicate. De asemenea, poți căuta mașini de spălat cu caracteristici speciale, cum ar fi abur pentru o înlăturare mai eficientă a petelor, viteze ajustabile pentru reducerea încurcării și cicluri sanitare pentru uciderea microbilor.
card
Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


BRD

Regulament campanie de refinanțare

Mecanismul de funcționare a planurilor de rate fără dobândă 

*Ofertă valabilă pentru cumpărături de minimum 200 de lei, la comercianți sau online, din țară sau străinatăte. 

Pentru refinanțare oferta standard este de 36 de rate cu dobândă 16,9% p.a. Oferta promoțională disponibilă până la 31.12.2022.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Standard, în valoare de 5.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,82%, comision administrare card: 50 lei/an, valoarea totală plătibilă: 10.403,56 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Gold, în valoare de 20.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,43% comision administrare card: 150 lei/an, valoarea totală plătibilă: 41.414,17 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Atât lista comercianților parteneri, cât și valorile discounturilor pot suferi modificări.

Ghidul comisioanelor pentru persoane fizice