Formular de căutare

În mod normal, pe parcursul vieții, ajungi într-un punct în care simți nevoia unei schimbări. Având în vedere că mașinile sunt produse în masă pentru a satisface o nevoie generală, este total de înțeles dacă după un an, doi, îți dorești să aduci ceva nou. Tu decizi cât de departe vrei să mergi, iar noi suntem aici cu Cardul de Credit BRD, gata să îți transforme orice vis de tunning în realitate: ai până la 6 rate* fără dobândă oriunde în lume. Că tot vorbim de rate, poți transforma cumpărăturile în rate egale direct la POS-ul comerciantului (dacă opțiunea de rate este disponibilă la terminal), prin selectarea numărului de rate dorit, prin MyBRD SMS sau printr-un telefon la MyBRD Contact: 021 302 6161, sau *22622, după efectuarea tranzacției. În plus, ai peste 1800 de oferte cu reduceri de până la 50% prin platforma extrabeneficii.brd.ro.

Cardul de Credit BRD stă la dispoziția visurilor tale. Aplică acum!


Poate cea mai facilă modificare pe care o poți face mașinii tale este să îi schimbi roțile sau jantele. Poți alege dintr-o varietate foarte mare de modele, dar întotdeauna trebuie să găsești un echilibru între ce îți place ție și ce ar atrage privirile altora. După ce te-ai hotărât asupra modelului, trebuie să te asiguri că roțile sau jantele sunt potrivite din punct de vedere tehnic pentru mașina ta. Nu vrei să faci o cheltuială doar pentru ca apoi să îți dai seama că nu se potrivesc lucrurile între ele.
Dacă urmărești un look mai sport, următoarea modificare pe care o poți face este să modifici înălțimea mașinii. Cea mai bună opțiune de a face asta, din punct de vedere al costurilor, este să schimbi suspensiile mașinii.
Asta este una dintre modificările preferate ale celor care țintesc spre a atrage cât mai multă atenție cu mașina lor. Este un pas înainte în transformarea mașinii tale într-o mașină sport. Schimbarea țevii de eșapament îți va oferi 2 lucruri: un look mai special, nu atât de întâlnit pe străzi, și un sunet care nu poate fi confundat.
Dacă îți dorești o modificare semnificativă pentru mașina ta, trebuie să ai în vedere aceasta schimbare de look majoră: revopsirea mașinii. Din nou, este important să găsești acea balanță între ce îți place ție și ce crezi că ar atrage atenția celor din jurul tău. Poți opta pentru o nuanță mai specială, sau poți alege să desenezi anumite modele pe unele părți ale mașinii – posibilitățile sunt la fel de nelimitate pe cat este creativitatea ta. Și dacă nu te atrage revopsirea mașinii, dar vrei totuși o schimbare de look, poți opta oricând să-ți colantezi mașina. La fel – opțiuni nelimitate.Spor la personalizarea mașinii! :)
Cunoscut şi sub numele de „wing”, eleronul este accesoriul aplicat pe portbagajul maşinii, folosit de cele mai multe ori în motosport. Poţi alege să îţi accesorizezi maşina cu un elerorn, dacă vrei să îi conferi un look mai sport. Dincolo de partea estetică pe care o oferă, trebuie să ţinem seama şi de partea funcţională. Scopul său iniţial este de a spori aderenţa şi stabilitatea automobilului, însă un eleron ieftin şi nepotrivit pentru maşina ta îţi poate fi în dezavantaj, mai ales când vine vorba de stabilitate la viteze mari.
Dacă vrei o schimbare totală a aspectului maşinii tale, atunci un body kit este ceea ce cauţi. Body kit-ul include bara din faţă, bara din spate şi pragurile laterale ale maşinii. Cel mai potrivit loc unde poţi face această transformare este la un service autorizat. Un kit de calitate şi potrivit pentru maşina tapoate fi costisitor, dar cu siguranţă vei fi mulţumit de rezultat.
Muzica preferată cu siguranţă face orice călătorie mai frumoasă, aşa că o investiţie cu folos poate fi un sistem audio de calitate. Chiar dacă nu este o schimbare la nivel de estetic, un sistem audio potrivit nevoilor tale îţi oferă un plus de confort şi transformă orice drum într-un drum bun.
card
Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


BRD

Regulament campanie de refinanțare

Mecanismul de funcționare a planurilor de rate fără dobândă 

*Ofertă valabilă pentru cumpărături de minimum 200 de lei, la comercianți sau online, din țară sau străinatăte. 

Pentru refinanțare oferta standard este de 36 de rate cu dobândă 16,9% p.a. Oferta promoțională disponibilă până la 31.12.2022.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Standard, în valoare de 5.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,82%, comision administrare card: 50 lei/an, valoarea totală plătibilă: 10.403,56 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Gold, în valoare de 20.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,43% comision administrare card: 150 lei/an, valoarea totală plătibilă: 41.414,17 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Atât lista comercianților parteneri, cât și valorile discounturilor pot suferi modificări.

Ghidul comisioanelor pentru persoane fizice