Instrumente utile

In aceasta sectiune gasiti calculatoare de credite si depozite, puteti afla cursurile valutare, locatiile sucursalelor si ATM-urilor BRD precum si multe alte sfaturi si informatii utile.

Cauta agentii sau ATM-uri BRDTe asteptam in unitatile noastre cu program prelungit! Consulta aici lista unitatilor deschise si dupa ora 17 si/sau in weekend!

Iar aici vezi lista terminalelor MBA la care poti efectua depuneri de numerar si schimburi valutare, precum si toate celelalte operatiuni disponibile la ATM!

Aici gasiti cursul valutar zilnic pentru toate valutele, dobanzile de referinta, precum si un instrument util de conversie intre diverse valute, la cursul zilei.

Afla mai multe

Vrei sa afli exact cati bani poti economisi lunar sau de cati bani mai ai nevoie? Foloseste acest instrument creat special pentru tine.

Afla mai multe

Foloseste acest wizard pentru ca putea alege cardul potrivit nevoilor tale. Avem o oferta variata, speram sa te ajutam sa gasesti cea mai buna optiune pentru tine!

Afla mai multe

Daca stii deja ce ai nevoie sau daca doar iti trebuie un sfat, apeleaza cu incredere la acest instrument util si vei primi un raspuns la solicitare in cel mai scurt timp.

Afla mai multe

© 2016 BRD. Acest site este proprietatea BRD - Groupe Societe Generale. Toate drepturile rezervate.