Formular de căutare

Refinantare Card de Credit

Card de credit
Refinanțare

Refinanțează prin Cardul de Credit BRD descoperitul de cont și cardurile de credit în până la 36 de rate cu 0% dobândă!

Aplică online

Refinanțează simplu în rate cu 0% dobândă!

Cardul de Credit Standard

Vino la BRD! Ai o super ofertă de refinanțare pentru descoperitul de cont și cardurile de credit acordate de BRD sau alte instituții financiare! Beneficiezi de:

6 RATE CU 0% DOBÂNDĂ

Ai oricând 6 rate cu 0% dobândă, la comercianți sau online* și până la 36 de rate cu dobândă redusă, oriunde în lume. În plus, ai posibilitatea să îți setezi cumpărăturile în mai mult de 6 rate, tot cu 0% dobândă, la comercianții parteneri BRD.

Vezi toate ofertele AICI

RATE PRIN YOU BRD

Îți poți seta cumpărăturile în ce număr de rate îți dorești foarte simplu, prin YOU BRD.

Perioada de grație de până la 55 de zile

Îți oferim o perioadă de grație de până la 55 de zile, pentru cumpărăturile efectuate direct de la comercianți.

Rate extinse de până la 36 de luni

Printr-un singur apel la MyBRD Contact poți cumula mai multe plăți, în valoare totală de minimum 200 de lei, într-un singur plan de rate cu dobândă redusă, 16,9% pe an.

Acces la platforma de Extrabeneficii**

Ai reduceri de până la 50% în peste 1800 de locații partenere prin platforma extrabeneficii.brd.ro.

Cash în rate***

Da, chiar și cash! Transferi ușor în contul tău curent orice sumă de peste 500 de lei și o poți returna în până la 36 de rate egale, cu dobândă avantajoasă, 16,9% pe an.

Cardul de Credit Gold

Ți-au plăcut beneficiile Cardului de Credit Standard? Cardul Gold îți aduce mult mai mult.

ACCES ÎN BUSINESS LOUNGE-URI

Aveți acces în lounge-urile din aeroporturile partenere (Henri Coandă București, Cluj, Timișoara, Sibiu și Viena). Mai multe detalii AICI.

Asigurare de călătorie externă gratuită

Beneficiezi de asigurare de călătorie externă gratuită, inclusiv pentru membrii familiei, cu posibilitatea de storno pentru călătoriile cu plecare din România.

Ce ai de făcut?

1. Să ne comunici contul IBAN și sumele de refinanțat, pe care le datorezi pentru descoperitul de cont și cardurile de credit de la alte instituții financiare sau de la BRD.

2. După ce aprobăm linia de credit, noi transferăm sumele refinanțate către celelalte instituții financiare, astfel ca tu să ai o singură rată cu 0% dobândă la BRD.
Poți obține și o sumă suplimentară pe care să o folosești cum dorești (în funcție de condițiile de creditare ale instituției financiare).

Contactează-ne pentru alte detalii

Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


BRD

 

Regulament campanie de refinanțare

Mecanismul de funcționare a planurilor de rate fără dobândă 

*Rate fără dobândă pentru plăți de minimum 200 de lei, la comercianți sau online, din țară sau străinătate.

Pentru refinanțare oferta standard este de 36 de rate cu dobândă fixă 16,9% pe an. Oferta promoțională disponibilă până la 31.12.2023.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Standard, în valoare de 5.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,82%, comision administrare card: 50 lei/an, valoarea totală plătibilă: 10.403,56 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată Cardului de Credit Gold, în valoare de 20.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26% pe an, DAE: 30,43% comision administrare card: 150 lei/an, valoarea totală plătibilă: 41.414,17 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Atât lista comercianților parteneri, cât și valorile discounturilor pot suferi modificări.

Ghidul comisioanelor pentru persoane fizice