Formular de căutare

MODIFICĂRI CARDURI DE CREDIT

AMÂNĂM PLATA RATELOR ȘI EXTINDEM PERIOADA DE GRAȚIE LA CARDURILE DE CREDIT

În contextul actual suntem alături de tine să îți oferim cele mai potrivite soluții. Astfel, pentru a evita drumurile în agenții și pentru a putea respecta măsurile de prevenție recomandate, îți oferim noi facilități pentru cardul de credit pe care îl deții, care se vor aplica fără a necesita vreun demers din partea ta.

Ai la dispoziție automat 30 de zile în plus pentru plata ratelor existente pentru cumpărăturile deja setate în rate până la următorul tău extras emis în perioada 24 martie – 23 aprilie 2020.

 

Numărul maxim de rate fără dobândă pentru cumpărături efectuate oriunde în lume, crește de la 6 la 18 rate pentru cumpărături efectuate în perioada 24 martie – 31 mai 2020. Cumpărăturile pot fi împărțite în rate fără dobândă chiar la momentul plății (online sau în magazine) sau ulterior printr-un simplu SMS. Regulamentul campaniei este disponibil aici

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată cardului de credit Standard, în valoare de 5.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26%, DAE: 30,82%, comision administrare card: 50 lei/an, valoarea totală plătibilă: 10.403,56 lei., suma minima de plata lunara este de 3,5% din soldul utilizat , minim 20 de lei.

Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit ataşată cardului de credit Gold, în valoare de 20.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixa 26%, DAE: 30,43% comision administrare card: 150 lei/an, valoarea totală plătibilă: 41.414,17 lei , suma minima de plata lunara este de 3,5%din soldul utilizat , minim 20 de lei.

Suma minimă de plată este amânată automat cu 30 de zile pentru extrasele emise în perioada: 24 martie – 23 aprilie 2020.

 

Astfel, nu va mai fi necesar să te deplasezi la bancă pentru a o achita.

În cazul în care totuși dorești să achiți din suma utilizată, poți folosi serviciile digitale de plată MyBRD Mobile și MyBRD Net cu zero cost lunar de administrare și zero comision pentru transferuri naționale și internaționale în zona SEPA, în lei și euro în perioada 16 martie -16 iunie 2020.

Perioada de grație se extinde automat cu 30 zile pentru plata cumpărăturilor noi efectuate în perioada 25 martie – 23 aprilie 2020 la comercianți (online sau in magazine) de oriunde în lume.

 

În mod obișnuit, trebuie să achiți cel puțin suma minimă de plată până la data scadentă menționată în extrasul tău de cont sau în SMS-ul transmis de BRD.

În această perioadă dificilă, pentru a evita drumurile în agenții și pentru a te ajuta să îți gestionezi mai bine bugetul, suma minimă de plată este amânată automat cu 30 de zile, fără a fi nevoie de o solicitare către bancă din partea ta.

Aceast beneficiu se acordă pentru extrasele emise în perioada: 24 martie – 23 aprilie 2020.

Nu, nu este obligatoriu să achiți nimic pentru acest extras și nici nu vei fi raportat la Biroul de credit.

În cazul în care totuși poți rambursa și dorești să achiți din suma utilizată, îți recomandăm să folosești  serviciile digitale de plată MyBRD Mobile și MyBRD Net cu zero cost lunar de administrare și zero comision pentru transferuri naționale și internaționale în zona SEPA, în lei și euro în perioada 16 martie -16 iunie 2020.

Suma minim obligatorie este amânată, acest lucru NU înseamnă că nu se mai calculează dobânda în toate situațiile.

Dobânda se va calcula în continuare pentru: sumele retrase în numerar, cumpărăturile efectuate pentru care perioada de grație a fost depășită, ratele fără dobândă care nu au fost achitate la scadența stabilită lunar sau ratele cu dobândă.

Acest lucru înseamnă că în extrasul tău de cont emis în perioada 24 martie – 23 aprilie 2020 nu vei mai avea scadență pentru nicio rată din toate cumpărăturile deja setate în rate fără dobândă, acestea fiind amânate pentru următorul extras.

Luna următoare nu va fi necesar sa achiți 2 rate, ratele nu se vor cumula ci doar se vor amâna.

Asta înseamnă că perioada de achitare a cumpărăturilor se prelungește cu o lună față de planul inițial (de exemplu: dacă planul tău de rate inițial urma să fie achitat în totalitate în luna iunie, ca urmare a amânării acest lucru se va întâmpla în luna iulie).

După perioada de amânare la plată a cumpărăturilor setate în rate și a sumei minime de plată, sumele se recalculează și vei avea de achitat o sumă minimă de plată care va lua în calcul atât tranzacțiile noi efectuate cât și cele din extrasele anterioare.

Este necesar să achiți lunar Totalul de plată (fara rate scadente în viitor) menționat în extrasul tău de cont.

Atenție! În cazul în care ai efectuat retrageri de numerar dobânda se calculeaza zilnic de la data la care ai efectuat tranzacția.

Vei beneficia de grație extinsă, care se va adăuga la perioada de grație standard menționată în contractul tău astfel:

- Pentru Cardul de credit Mastercard Standard sau Gold vei beneficia de perioadă de grație de până la 85 de zile;

- Pentru cardul de credit Platinum vei beneficia de perioadă de grație de până la 90 de zile;

- Pentru cardul de credit Bussines vei beneficia de perioadă de grație de până la 76 de zile (în funcție de produsul deținut).

Acest beneficiu se aplică exclusiv cumpărăturilor noi efectuate în perioada 25 martie – 23 aprilie 2020.