Formular de căutare

Atucont

Atucont este un cont de economii în Lei, Euro sau USD care îţi permite să economiseşti oricând doreşti, dar şi să ai acces la banii economisiţi în orice moment, fără a afecta procentul de dobândă cu care este remunerat contul. 

Flexibilitate

poţi să economiseşti oricând doreşti

Dobânzi fixe

stabilite trimestrial

Gratuit

diverse operaţiuni bancare

Siguranţă

economiile sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor

Ce îţi oferă Atucont ?

- Economiseşti oricând doreşti: poţi face în orice moment depuneri în cont, încasări intra şi interbancare.
- Acces la economiile tale: în limita soldului minim pe care trebuie să-l menţii în cont, poţi face oricând retrageri de numerar şi viramente în contul tău curent, fără a afecta procentul de dobândă
- Câştiguri suplimentare prin dobândă atractivă, plătită trimestrial în cont
- Operaţiuni bancare gratuite: deschidere de cont, depuneri de numerar, încasări intra şi interbancare şi transferuri în contul tău BRD
- Poţi opta pentru serviciul de plăţi programate; în acest fel poţi economisi lunar, transferând automat o parte din salariul tău
- Impozitul pe venit de 10%* (pentru persoane rezidente în România) se reţine, respectiv virează automat de către Bancă. 

*începând cu 01.01.2018 
Notă de informare cu caracter general: Pentru veniturile din investiții realizate începând cu anul 2018, contribuabilii își determină obligațiile fiscale privind contribuțiile sociale în conformitate cu prevederile Codului fiscal și cu instrucțiunile de completare a Formularului 212 - Declaratia unica privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice. Pentru stabilirea situaţiei tale, te rugăm să te adresezi Administraţiei Fiscale de care aparţii.

Comisioane şi dobânzi

Listă de comisioane  descarcă
Listă de dobânzi descarcă

luni
LEI
LEI

LEI

Simularea de dobândă este realizată luând în calcul depuneri efectuate doar în data de 01 a lunii. În cazul sumelor depuse în datele de 01 și 15, dobânda se va calcula pentru acestea din prima zi. Pentru sumele depuse în zile diferite de 01 și 15, dobânda se va calcula de la următoarea dată de 01 sau 15 (ex. depunere în 02/06, dobânda se va calcula din 15/06 ; depunere în 16/06, dobânda se va calcula din 01/07).

Note: Calculul estimativ realizat prin intermediul acestui simulator de economisire este orientativ și nu are valoare contractuală.

*Reprezintă impozitul pe venit de 10% pentru persoane fizice rezidente fiscal în România