Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Copiii au nevoie de soluții concepute special pentru ei. Iar BRD și Mastercard sunt alături de antreprenorii curajoși care le transformă în afaceri

26 Sep 2022

Acceleratorul Innovators for Children a ajuns anul acesta la a patra ediție, în cadrul căreia nouă echipe de antreprenori au beneficiat până acum de mentorat și pregătire de business oferite de Impact Hub Bucharest cu sprijinul BRD și Mastercard, în calitate de sponsori ai programului. Printre mentorii care i-au sprijinit pe participanții la ediția din acest an al acceleratorului a fost Horia Velicu, Head of Innovation Lab BRD. Pasionat de inteligență artificială și idei cu impact social, Horia are experiență în mentorarea startup-urilor tech și coordonează de peste 7 ani proiecte de inovație în cadrul BRD.

Luni, 13 septembrie, cele nouă echipe și-au expus în fața publicului proiectele tech cu impact pozitiv în viața copiilor și tinerilor din România, cu ocazia Pitch Day, iar trei dintre ele au câștigat finanțări cu o valoare totală de 20.000 de euro. Cele trei echipe câștigătoare vor continua experiența în cadrul programului Innovators for Children până la finalul anului, pentru a învăța să folosească tehnologia în mod aplicat, cu scopul de a rezolva unele dintre cele mai importante nevoi ale copiilor de azi:

 1. Manuscrito, „caietul” digital care îi învață pe copiii de 4-8 ani să deprindă abilități fundamentale precum cititul, scrisul și matematica simplă, oferind statistici relevante despre progresul copiilor către părinți și profesori.
 2. ONE Learning, aplicația care le oferă părinților idei de activități creative off-screen prin care copiii și tinerii pot dezvolta competențe de viață precum rezolvarea problemelor, comunicare, creativitate, inteligență emoțională și reziliență.
 3. Investory, jocul de educație financiară care le vorbește copiilor de 6-10 ani pe limba lor, ajutându-i să construiască un plan, să îl urmărească, să experimenteze, să învețe din greșeli și să gândească rațional și critic.

La BRD căutăm mereu soluții pentru a susține antreprenorii români, iar efortul nostru nu se limitează doar la sprijinul financiar și la mentoratul oferit în cadrul competițiilor și programelor de accelerare precum Innovators for Children, Innovation Labs sau How to Web - Spotlight. Am conceput special pentru micile întreprinderi un pachet de operațiuni curente, Pachetul de cont curent Antreprenor Curajos Standard, menit să le ușureze gestiunea cheltuielilor zilnice. Pachetul include gratuit o varietate de produse, servicii și operațiuni gândite pentru antreprenorii curajoși.

Prețul pachetului este unul special, de 40 de lei* pe lună și include:

 • Cont curent în lei cu administrare lunară gratuită
 • Card debit Mastercard cu administrare anuală gratuită
 • MyBRD Net sau BRD@ffice, servicii de online banking cu administrare lunară gratuită
 • Încasări nelimitate între conturile BRD-BRD/ BRD-alte bănci, prin contul curent inclus în pachet
 • 5 plăți BRD-alte bănci gratuite, realizate prin serviciile de online banking incluse în pachet
 • 5 plăți către trezorerie gratuite, realizate prin serviciile de online banking incluse în pachet
 • 3 retrageri de numerar în lei de la ATM BRD, gratuite/lună
 • Depuneri nelimitate în numerar, în contul curent inclus în pachet, efectuate de reprezentant
 • Plăți nelimitate BRD-BRD realizate prin serviciile de online banking incluse în pachet

Opțional, antreprenorii pot beneficia și de:

 • Abonament lunar gratuit pentru MyBRD Mobile
 • Abonament lunar gratuit pentru MyBRD SMS
 • Comision de gestiune operațională gratuit** pentru POS - soluția furnizată de BRD
 • Primă preferențială***  pentru Asigurarea Confort Business - produs oferit de către BRD AG

Dacă ești un antreprenor curajos, a cărui afacere nu depășește cifra de afaceri de un milion de euro, poți accesa aici pachetul de cont curent gândit special pentru tine.

Sustinem ideile care schimba viitorul.

 

*Comisioanele SENT/ReGIS pentru plățiile din pachet sunt incluse în abonament. Nu sunt incluse plățile urgente, plățile în lei în străinătate.
**Pentru rulaje mai mari de 3000 lei/lună.
***Reducere de la 8 la 6 euro sau USD (valuta diferă în funcție de tipul cardului ales și poate fi echivalentul în RON)

 

Articole asemănătoare

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii

Modificări importante ale produselor și serviciilor oferite de BRD

Continuând strategia de simplificare a ofertei destinate persoanelor fizice și totodată de digitaliz...

află detalii