Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD Groupe Societe Generale anunță plecarea din bancă a lui Radu Topliceanu, Directorul General adjunct coordonator al activităților de Retail Banking

18 Oct 2022

BRD Groupe Societe Generale anunță plecarea din bancă a lui Radu Topliceanu, Directorul General adjunct coordonator al activităților de Retail Banking, pe data de 15 decembrie 2022. Dl Topliceanu a decis să accepte o nouă provocare profesională în afara României. Echipa de conducere a BRD îi urează mult succes în viitoarele sale activități și îi mulțumește sincer pentru contribuția sa la transformarea băncii din ultimii câțiva ani. Urmărind obiectivele băncii, dl Topliceanu a ajutat la crearea unei organizări retail omni-channel mai matură, care asigură satisfacția clienților prin toate canalele și produsele noastre.

Banca își va continua activitatea în termenii strategiei sale de creștere Horizons 2025, care își propune să facă din BRD banca responsabilă care le oferă clienților soluții financiare relevante și personalizate printr-un model care combină prezența umană și tehnologia digitală. Noul Director General adjunct Retail va fi anunțat în viitorul apropiat, conform planului de succesiune în vigoare la nivelul băncii.

 

Despre BRD Groupe Société Générale

BRD - Groupe Société Générale este unul dintre liderii pieței bancare din România. Banca operează o rețea de 481 de unități și are active totale în valoare de 69 mld. lei (la 30 iunie 2022). BRD deține o poziție de lider pe piața de retail, este un jucător de top pe piața de corporate banking și liderul pieței românești de factoring.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai importante grupuri europene de servicii financiare. Société Générale are peste 131.000 de angajați în 66 de țări și sprijină zilnic 26 de milioane de clienți persoane fizice, companii și investitori instituționali din întreaga lume, oferind o gamă largă de servicii de consultanță și soluții financiare personalizate.

Articole asemănătoare

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii

Modificări importante ale produselor și serviciilor oferite de BRD

Continuând strategia de simplificare a ofertei destinate persoanelor fizice și totodată de digitaliz...

află detalii