Formular de căutare

Asigurări agricole IMM 1-50

Agricultură - Finanțare
Asigurări agricole

Protejați-vă culturile și animalele la costuri reduse.

Descoperă un tip de finanțare care ți se potrivește

Tipuri de asigurări

Asigurare agricolă completă împotriva riscurilor generate de calamități naturale ce reduce cheltuielile generate de producerea unui eveniment nefericit.

Alegeți tipul de asigurare agricolă potrivită activitații desfășurate:

  • Pentru culturi (culturile de câmp, rodul pomilor fructiferi, rodul viilor) - sunt acoperite următoarele riscuri: grindină, incendiu (din orice cauză), furtună/ uragan, ploaie torenţială, prăbuşire sau alunecare de teren cultivat, îngheţ târziu de primăvară şi îngheţ timpuriu de toamnă.
  • Pentru animale, pești și păsări - primiți despăgubiri băneşti pentru cazurile de moarte a animalelor datorată bolilor de orice fel (cu excepţia celor reglementate prin lege) şi accidentelor, inclusiv calamităţi naturale.

Asigurare agricolă este solutia ideală pentru afacerea dumneavoastră dacă contractați un credit agricol de la BRD și doriți să încheiați prin intermediul băncii o poliță de asigurare a culturilor/ animalelor în condiții avantajoase.

Întrebări frecvente

Poți încheia la bancă polița de asigurare agricolă?

La bancă se completează chestionarul dedicat încheierii poliței de asigurare, urmînd ca un reprezentant al asiguratorului să se deplaseze pentru a completa polița împreuna.