Ultimele noutati

19.03.2018

Borut Vujcic este noul Director general al BRD Sogelease

BRD Sogelease IFN SA l-a numit pe Borut Vujcic în funcția de Director General. Acesta a preluat oficial funcția la începutul anului 2018.

Anterior preluării funcției de Director general al BRD Sogelease, Borut Vujcic a fost Country Supervisor în cadrul IBFS, structura responsabilă cu activitățile bancare și serviciile financiare internaționale ale Société Générale (2014 - 2017) și Director General adjunct la Société Générale Ghana (2011 - 2014).

Borut Vujcic s-a alăturat Société Générale în anul 2004 și are o experiență de management de peste 23 de ani în domeniul bancar și în cel al serviciilor financiare. Cariera sa în Grupul Société Générale a început cu funcția de Director general al SKB Leasing (Slovenia).

“BRD Sogelease are obiective foarte ambițioase în privința creșterii și a rentabilității. Pentru     a ne atinge scopurile, ne vom îndrepta eforturile în următoarea perioadă spre dezvoltarea  cooperării cu furnizorii locali și internaționali. Segmentele de clienți pe care ne vom     concentra sunt IMM-urile și agricultura. De asemenea, vom lucra pentru a îmbunătăți  partea de customer experience prin optimizarea fluxurilor de lucru și digitalizarea     proceselor. Ne așteptăm ca sinergia dintre Sogelease și BRD să fie în continuare un avantaj strategic și un generator important de creștere pentru noi”, a declarat Borut Vujcic.

Borut Vujcic a studiat la Karl Franzens Universität din Graz, Austria. Deține o diplomă de Bachelor of Business and Management la Middlesex University din Londra și a urmat câteva alte programe de formare profesională.

BRD Sogelease IFN S.A., filiala de leasing a BRD Groupe Société Générale, este o prezență constantă în topul celor mai mari firme de leasing din România, după criteriul valorii activelor finanțate, și deține un portofoliu bine echilibrat între toate sectoarele economiei românești.

 

Articole asemănătoare

MYBRD Net permite semnarea online a contractului pentru tranzacționarea unităților de fond

20.03.2019

Noua funcționalitate permite, în premieră pentru România, semnarea online, direct în aplicație și fă...

află detalii

Sâmbătă, 9 martie, întrerupere programată pentru update a sistemului informatic al BRD

08.03.2019

Tipurile de operaţiuni disponibile pentru clienţii BRD în ziua de sâmbătă, 9 martie 2019 Pentru a...

află detalii

BRD lansează o nouă funcționalitate a aplicației sale mobile: Instant Top-Up

06.03.2019

Noua funcționalitate permite transferul în timp real în contul BRD al banilor din conturile deschise...

află detalii

Eliminare servicii adresate clienților Persoane Fizice, Persoane Juridice și Persoane Fizice Autorizate din oferta băncii

22.02.2019

Începând cu 01 martie 2019, BRD Groupe Société Générale va retrage din oferta băncii următoarele ser...

află detalii