Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Borut Vujcic este noul Director general al BRD Sogelease

19 Mar 2018

BRD Sogelease IFN SA l-a numit pe Borut Vujcic în funcția de Director General. Acesta a preluat oficial funcția la începutul anului 2018.

Anterior preluării funcției de Director general al BRD Sogelease, Borut Vujcic a fost Country Supervisor în cadrul IBFS, structura responsabilă cu activitățile bancare și serviciile financiare internaționale ale Société Générale (2014 - 2017) și Director General adjunct la Société Générale Ghana (2011 - 2014).

Borut Vujcic s-a alăturat Société Générale în anul 2004 și are o experiență de management de peste 23 de ani în domeniul bancar și în cel al serviciilor financiare. Cariera sa în Grupul Société Générale a început cu funcția de Director general al SKB Leasing (Slovenia).

“BRD Sogelease are obiective foarte ambițioase în privința creșterii și a rentabilității. Pentru     a ne atinge scopurile, ne vom îndrepta eforturile în următoarea perioadă spre dezvoltarea  cooperării cu furnizorii locali și internaționali. Segmentele de clienți pe care ne vom     concentra sunt IMM-urile și agricultura. De asemenea, vom lucra pentru a îmbunătăți  partea de customer experience prin optimizarea fluxurilor de lucru și digitalizarea     proceselor. Ne așteptăm ca sinergia dintre Sogelease și BRD să fie în continuare un avantaj strategic și un generator important de creștere pentru noi”, a declarat Borut Vujcic.

Borut Vujcic a studiat la Karl Franzens Universität din Graz, Austria. Deține o diplomă de Bachelor of Business and Management la Middlesex University din Londra și a urmat câteva alte programe de formare profesională.

BRD Sogelease IFN S.A., filiala de leasing a BRD Groupe Société Générale, este o prezență constantă în topul celor mai mari firme de leasing din România, după criteriul valorii activelor finanțate, și deține un portofoliu bine echilibrat între toate sectoarele economiei românești.

 

Articole asemănătoare