Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD acordă credite-punte pentru fermierii beneficiari de subvenţii APIA

25 Jul 2017

BRD Groupe Societe Generale sprijină fermierii din România prin facilitatea de credit-punte, creată pentru ca aceştia  să poată beneficia în avans de subvenţiile APIA.  Acţiunea vine în contextul semnării Convenţiei privind finanţarea capitalului de lucru în sectorul vegetal pentru desfăşurarea activităţilor curente - campania 2017.
Fermierii - beneficiari de subvenţii pe hectar (SAPS), de plăţi redistributive, pentru înverzire, precum şi  beneficiarii măsurilor compensatorii de dezvoltare rurală - vor putea accesa credite-punte de la BRD Groupe Societe Generale în valoare de până la 80% din suma de încasat de la APIA, cu o marjă de dobândă de 2 puncte procentuale peste indicele ROBOR 6M şi cu un comision de acordare de 1%.
Analiza simplificată, încasarea dobânzii în momentul plăţii subvenţiei de către APIA, experienţa în acordarea a peste 3 000 de credite-punte anual pentru prefinanţarea subvenţiilor APIA reprezintă câteva dintre avantajele de care fermierii pot beneficia apelând la produsele şi serviciile BRD Groupe Societe Generale. Totodată, pentru aceste credite, clienţii pot opta pentru garanţia Fondului de Garantare a Creditului Rural (FGCR). 
BRD Groupe Societe Generale promovează şi susţine sectorul agricol prin diversitatea portofoliului produselor specifice pentru finanţarea domeniului agriculturii, oferta băncii răspunzând unei game largi de nevoi de finanţare ale fermierilor, atât în ceea ce priveşte necesarul de finanţare pe termen scurt (credite de prefinanţare a subvenţiilor APIA, credite de campanie agricolă, credite sezoniere, linii de credit, etc.), cât şi pentru proiectele de investiţii, inclusiv cele cu componentă de fonduri europene.

Despre BRD-Groupe Société Générale

BRD - Groupe Société Générale are 2,28 milioane de clienţi activi şi operează o reţea de peste 800 de unităţi. BRD ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor, cu aproximativ 2,2 milioane de carduri valide şi o reţea de acceptare de aproximativ 27 700 POS-uri şi mai mult de 1 500 ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la 31 decembrie 2016, de 50,6 mld RON.
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 145 000 de angajaţi în 66 de ţări şi 31 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:
-    Retail banking în Franţa
-    Retail banking internaţional, servicii financiare şi asigurări
-    Corporate & investment banking, private banking, administrare de active şi servicii pentru investitori

 

Articole asemănătoare

BRD LANSEAZĂ CANALUL DE VÂNZARE ONLINE PENTRU CREDITELE APIA DESTINATE MICILOR FERMIERI

Continuând politica de susținere a sectorului agricol si parteneriatul său cu APIA, BRD pune la disp...

află detalii

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii