Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD-Groupe Société Générale va acorda IMM-urilor credite de investiţii cu dobândă fixă de 3% şi credite suport cu garanţii reduse în cadrul Programelor Comerţ şi Microindustrializare

16 Nov 2017

BRD-Groupe Societe Generale acordă credite în baza parteneriatului semnat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, care are în vedere finanţarea în condiţii avantajoase a proiectelor de investiţii ale IMM-urilor care beneficiază de Ajutor Financiar Nerabursabil.

În vederea implementării Programului de dezvoltare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă şi, respectiv, Programului naţional multianual de microindustrializare, BRD Groupe Société Générale pune la dispoziţia beneficiarilor eligibili facilităţi de credit dedicate finanţării proiectelor de investiţii în condiţii avantajoase.  

Astfel, BRD acordă credite de investiţii dedicate acoperirii contribuţiei proprii cu dobândă fixă de 3%, pe o perioadă de 5 ani, din care 1 an reprezintă perioada de graţie, cu un comision de 1,5%, încasat o singură dată, la acordarea creditului, şi credite-suport, dedicate pre-finanţării ajutorului financiar nerambursabil. 

Opţional, BRD Groupe Société Générale pune la dispoziţia clienţilor şi credite destinate acoperirii contravalorii cheltuielilor neeligible în condiţiile standard ale băncii. Facilităţile de credit acordate în cadrul celor două programe guvernamentale beneficiază de o structură de garantare flexibilă, incluzând şi garanţia FNGCIMM.

„Îmbunătăţirea accesului IMM-urilor la finanţare reprezintă o prioritate pentru dezvoltare şi creşterea economică, iar BRD-Groupe Societe Generale, prin susţinerea şi promovarea programelor de finanţare derulate în colaborare cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, îşi reafirmă sprijinul în finanţarea proiectelor IMM-urilor, prin acordarea de facilităţi de credite în condiţii avantajoase”, a declarat Gheorghe Marinel, Director General Adjunct al BRD.


 
Despre BRD-Groupe Société Générale

BRD - Groupe Société Générale are 2,27 milioane de clienţi activi şi operează o reţea de 783 de unităţi. BRD ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor, cu aproximativ 2,3 milioane de carduri valide şi o reţea de acceptare de aproximativ 29 000 POS-uri şi mai mult de 1 500 ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la 30 septembrie 2017, de 51,6 mld RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 145 000 de angajaţi în 66 de ţări şi peste 31 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:

-    Retail banking în Franţa
-    Retail banking internaţional, servicii financiare şi asigurări
-    Corporate & investment banking, private banking, administrare de active şi servicii pentru investitori

www.brd.ro; facebook


 

Articole asemănătoare

BRD LANSEAZĂ CANALUL DE VÂNZARE ONLINE PENTRU CREDITELE APIA DESTINATE MICILOR FERMIERI

Continuând politica de susținere a sectorului agricol si parteneriatul său cu APIA, BRD pune la disp...

află detalii

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii