Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD ÎȘI CONTINUĂ TRANSFORMAREA DIGITALĂ ȘI LANSEAZĂ INIȚIEREA ONLINE A RELAȚIEI DE AFACERI ȘI CREDITAREA ONLINE

11 Oct 2021

În linie cu strategia sa de transformare digitală, BRD  lansează două fluxuri 100% online, pentru clientela de persoane fizice – primul, legat de inițierea relației de afaceri prin deschiderea unui pachet de cont curent (remote onboarding), iar cel de-al doilea, destinat acordării de credite de consum. 


”Marcăm azi încă o etapă a evoluției noastre digitale, oferindu-le clienților noștri opțiunea să acceseze de la distanță, din confortul casei lor, produse și servicii esențiale ale BRD precum înrolarea la distanță prin deschiderea unui cont curent, și achiziția unui credit de nevoi personale. Această lansare făcută în ritm accelerat vine natural după o serie de inovații digitale menite să ușureze viața clienților noștri: lansarea YOU BRD, aplicația de mobile banking cu experiență de utilizare foarte plăcută și ale cărei funcționalități le diversificăm rapid, facilitatea de plată prin Apple Pay și Google Pay pentru cardurile Mastercard, și care va fi extinsă foarte curând la cardurile Visa. Toate acestea vin împreună cu personalizarea accentuată a interacțiunii între clienți și colegii noștri din unități. Ne respectăm astfel promisiunea de a fi aproape de clienții noștri oriunde au nevoie de noi”, a spus Radu Topliceanu, Director General adjunct al BRD, coordonatorul activităților de retail ale băncii.  


Până acum, intrarea în relație cu noii clienți, inclusiv contractarea unui pachet de produse și servicii, și obținerea unui credit de consum de către clienții existenți erau posibile doar în unitățile BRD. Cele două fluxuri pot fi accesate prin intermediul site-ului instituțional al băncii, www.brd.ro.


La intrarea online în relație cu banca, noii clienți își vor putea alege un pachet de produse și servicii și își vor putea personaliza cardul, indicând și adresa de livrare a acestuia.


Creditul acordat online se adresează clienților existenți, care au datele actualizate în sistemele băncii. Fluxul se derulează 100% online, iar banii se regăsesc în cont imediat după finalizarea  procesului. Clienții care își încasează veniturile într-un cont BRD beneficiază de o reducere cu 10% a dobânzii.   
 

Articole asemănătoare

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii

Modificări importante ale produselor și serviciilor oferite de BRD

Continuând strategia de simplificare a ofertei destinate persoanelor fizice și totodată de digitaliz...

află detalii