Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD ÎȘI INVITĂ CLIENȚII ÎN NOUA SA PLATFORMĂ DE ONLINE BANKING, YOU BRD

15 Apr 2021

Lansată, într-o primă versiune, la sfârșitul anului trecut, YOU - noua aplicație de online banking a BRD - a fost îmbogățită cu o gamă de funcționalități care permit accelerarea migrării către noua platformă a întregii baze de utilizatori ai serviciilor MyBRD.

Peste 120.000 clienți folosesc deja noua platformă, urmând ca și ceilalți utilizatori să fie transferați  gradual către platforma YOU.  

Clienții pot deja utiliza în paralel ambele aplicații pentru acomodare.

Gama de funcționalități disponibilă în acest moment include, printre altele:

 

În magazinele de aplicații Apple și Android există deja versiuni care se actualizează periodic, urmând ca, din luna iunie, să fie disponibilă și versiunea destinată utilizatorilor de terminale Huawei. 

După descărcarea YOU din magazinele de aplicații, clienții o pot activa în mod exclusiv online, fără a fi nevoie de o vizită într-o agenție bancară.

Mai rapidă, mai simplă și mai flexibilă, aplicația YOU BRD va fi în continuare dezvoltată pornind de la sugestiile clienților pentru a oferi o experiență 100% digitală intuitivă și completă.

De-a lungul întregii perioade în care se va desfășura transferul către YOU, BRD rămâne aproape de clienții săi, care au la dispoziție toate canalele de comunicare (SMS, e-mail, Contact Center, canalele de social media, agenții) pentru informații despre migrarea către platforma YOU.

Articole asemănătoare

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii

Modificări importante ale produselor și serviciilor oferite de BRD

Continuând strategia de simplificare a ofertei destinate persoanelor fizice și totodată de digitaliz...

află detalii