Completează formularul de aici pentru a solicita amânarea ratelor în condițiile OUG 37.

Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD LANSEAZĂ BRD@FFICE MOBILE, VERSIUNEA MOBILĂ A APLICAȚIEI DE BANCĂ LA DISTANȚĂ PENTRU COMPANII

14 Apr 2020

Pentru a veni în sprijinul clienților cu servicii suplimentare de bancă la distanță, BRD Groupe Societe Generale lansează BRD@ffice Mobile, versiunea mobilă a aplicației de online banking pentru companii și PFA, precum și un token digital mobil, denumit M-Token. Noile aplicații au fost implementate de echipa BRD Digital Hub.

 

BRD@ffice Mobile oferă acces de pe terminalele mobile la conturile companiei și la mesajele primite. De asemenea, prin intermediul noii aplicații mobile, utilizatorii pot semna plăți deja inițiate prin aplicația de internet-banking BRD@ffice sau prin aplicația de home-banking MultiX.

 

Toți utilizatorii serviciului de internet banking BRD@ffice, vor putea utiliza aplicația mobilă folosind aceleași credențiale, indiferent de modalitatea de autentificare, prin token fizic sau  digital.

 

Pentru cea mai bună experiență în utilizarea aplicației mobile, banca recomandă alegerea tokenului digital, M-Token. Acesta funcționează integrat cu BRD@ffice Mobile, autentificarea utilizatorilor având loc mai rapid, în mai puțini pași.

 

Token-ul digital se activeaza facil prin site-ul BRD@ffice și, ulterior, se inițializează automat la deschiderea aplicației BRD@ffice Mobile, iar utilizatorii se vor putea autentifica direct, folosind amprenta digitală, recunoașterea facială sau PIN-ul M-Token.

 

Cele două aplicații – BRD@ffice Mobile și M-Token - pot fi descărcate și instalate din magazinele de aplicații dedicate Android și iOS. Pentru a utiliza M-Token, utilizatorii existenti ai BRD@ffice trebuie mai intai sa subscrie la aceasta metoda de autentificare.

Articole asemănătoare

BRD PUNE LA DISPOZIȚIA CLIENȚILOR SMALL BUSINESS O METODĂ DE SUBSCRIERE LA DISTANȚĂ LA SERVICII DE ONLINE BANKING ȘI PACHETE DE CONT CURENT

În contextul actual, caracterizat de respectarea recomandărilor referitoare la distanțarea socială, ...

află detalii

BRD ACORDĂ UN CREDIT DE 24 MILIOANE DE LEI PENTRU FINANȚAREA INVESTIȚIILOR COMPANIEI SAVINI DUE

  BRD Groupe Société Générale și compania Savini Due din Sebeș au semnat un contract de cred...

află detalii