Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD LANSEAZĂ CANALUL DE VÂNZARE ONLINE PENTRU CREDITELE APIA DESTINATE MICILOR FERMIERI

19 Jun 2024

Continuând politica de susținere a sectorului agricol si parteneriatul său cu APIA, BRD pune la dispoziția fermierilor din România un canal digital de accesare a creditelor destinate finanțării capitalului de lucru. Odată cu lansarea campaniei anuale de pre-finanțare subvenții agricole, BRD le oferă fermierilor posibilitatea de a aplica online pentru creditul APIA, direct pe site-ul băncii.

”Noul canal de distribuție online adresează nevoia de rapiditate și flexibilitate din partea fermierilor, care pot astfel să dedice mai mult timp activității lor de bază și să valorifice mai bine oportunitățile de business într-un sezon agricol extrem de intens”, a declarat Lidia Capmare, Directoarea Departamentului Fonduri Europene și Programe Naționale (EUNAT) al BRD Groupe Société Générale.

Grație parteneriatului cu APIA, încheiat în 2008, peste 90.000 de fermieri primesc anual diferite forme de sprijin (subvenții) plătite fie de la bugetul de stat, fie de la bugetul Uniunii Europene prin conturile deschise la BRD. Specialiștii băncii, înțelegând nevoile specifice ale fermierilor români și dinamica activităților agricole, au construit un pachet cuprinzător de avantaje destinate acestora 

Creditul APIA de la BRD este un mijloc de finanțare a cheltuielilor aferente campaniilor agricole anuale, prin care fermierii beneficiază, în avans, de 90% din valoarea subvențiilor de încasat de la APIA. Împrumutul este rambursat automat din subvenția plătită de APIA, iar dobânda se achită o singură dată, la finalul creditului.

Pentru a aplica online pentru creditul APIA, fermierii trebuie doar să solicite Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură ca Adeverința de înregistrare fermier să fie trimisă în format electronic la bancă, iar contul dedicat din adeverință destinat încasării subvenției să fie deschis la BRD. 

Clienții interesați pot afla mai multe detalii despre criteriile de eligibilitate si pașii de urmat direct de pe site-ul băncii, la https://www.brd.ro/companii/pfa-si-profesii-liberale/finantare/agricultura/subventii-apia sau https://www.brd.ro/companii/imm-1m-euro/finantare/agricultura/subventii-apia, după caz.

 

Despre BRD Groupe Société Générale 

BRD - Groupe Société Générale operează o rețea de 391 de unități. Activele totale ale băncii se ridicau, la sfârșitul lunii martie 2024, la 81,7 miliarde RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare și un actor major în economie de peste 160 de ani. Grupul are 126.000 de angajaţi în 65 de ţări şi 25 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi complementare:

www.brd.ro; facebook; linkedin

Contact media: Traian Traicu, 021 301 61 50, traian.traicu@brd.ro  

Articole asemănătoare

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii

Modificări importante ale produselor și serviciilor oferite de BRD

Continuând strategia de simplificare a ofertei destinate persoanelor fizice și totodată de digitaliz...

află detalii