Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD LANSEAZĂ ”YOU”, NOUA SA PLATFORMĂ DE BANKING DIGITAL

12 Nov 2020

BRD lansează YOU, noua sa aplicație de banking digital, cu un design intuitiv și prietenos, pentru realizarea în siguranță a operațiunilor bancare de zi cu zi.

Mai rapidă, mai simplă și mai flexibilă, aplicația YOU BRD oferă, în versiunea de lansare, acces la un prim set de funcționalități (consultare cont, transferuri, schimb valutar, istoric încasări și plăți, extrase de cont). Aplicația este, în faza actuală, disponibilă pentru un număr limitat de utilizatori, urmând să devină gradual disponibilă pentru întreaga bază de clienți. După descărcarea din magazinele de aplicații, clienții BRD o pot activa în mod exclusiv online, fără a fi nevoie de o vizită într-o agenție bancară.

Utilizatorii au acces la o platformă digitală bancară similară, indiferent de canalul prin care este accesată (telefon mobil sau browser web).

”Noua platformă ”YOU empowered by BRD” este rodul unei colaborări strânse între diverse departamente din bancă, lucrând în metodologie Agile în Digital Hub-ul BRD, împreună cu unele dintre cele mai importante companii de profil din lume. Ea va acoperi nevoia clienților noștri de a folosi o aplicație de banking digital relevantă pentru prezent și viitor, o platformă care este dezvoltată beneficiind de progresele tehnologiei și care va evolua către un parcurs digital complet și personalizat al clientului”, a spus Radu Topliceanu, Directorul General adjunct al BRD, coordonator al activităților de retail.

Gama de funcționalități a aplicației va fi constant îmbogățită prin lansări care se vor succeda la intervaluri de aproximativ 2 luni. Până la retragerea aplicațiilor MyBRD, YOU va funcționa în paralel cu acestea. YOU BRD este disponibilă pentru download în magazinele de aplicații Apple și Android.

 

BRD Groupe Société Générale este o bancă de top pe piața creditelor acordate clientelei de companii locale și multinaționale și cel mai mare jucător pe piața românească a factoringului. BRD operează o reţea de 612 unități și are o poziție de lider pe piața cardurilor, cu aproximativ 2,41 milioane de carduri și o rețea de acceptare de 30.000 de POS-uri și aproape 1.400 de ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii septembrie 2020, de 59,3 miliarde RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 138.000 de angajaţi în 62 de ţări şi peste 29 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:

- Retail banking în Franţa

- Retail banking internaţional, Asigurări şi Servicii financiare pentru companii

- Global Banking şi Soluţii pentru Investitori.

www.brd.ro; facebook

Articole asemănătoare

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii

Modificări importante ale produselor și serviciilor oferite de BRD

Continuând strategia de simplificare a ofertei destinate persoanelor fizice și totodată de digitaliz...

află detalii